«

»

Apr 25

Uggs äkta päls

De trådlösa lurarna – som går under namnet Marshall Major 2 – har över trettio timmars batteritid och de låter dig strömma ljud via bluetooth. Dessutom finns smarta detaljer som inbyggd mikrofon för att ta emot mobilsamtal. Lurarna släpptes tidigare i våras och har fått höga betyg i många tester. De rockar helt enkelt!De kostar en slant, men ett par butiker har de under tusenlappen –hela femhundralappen billigare än på vissa kedjor.

Ett annat alternativ är den tidigare versionen, som har sladd,Marshall Major. Just nu går de att köpa för 499 istället för 999 kronor. Ett riktigt kap!Här hitta du bästa pris på Marshall Major och Marshall Major 2.Några andra episka lurar är Apple Airpods. Hitta bästa priset på dem här. Eller spana in våra bästa julklappstips till flickvännen.Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

Ingen har väl missat att Nintendo äntligen ska släppa nytt? Och efter några tunga år känns det som att det ikoniska japanska företaget nu fått in en riktig fullträff.Den nya konsolen heter Nintendo Switch och det som skiljer den från konkurrenterna är att den är så mångsidig. Du får bland annat två kontroller i en, möjlighet att använda konsolen som handhållen och sömlösa övergångar mellan att spela med den lilla pekplattan och en tv.