«

»

Nov 27

Ugglebadet i perstorp öppettider

Det är nära till både Tegnérlunden, Odenplan, Observatorieparken och Vasaparken. Kolla in bilderna ovan för att se hela våningen!Toaletten förknippas mest med två saker, toalettbesök och duschande eller badande. Tre skilda saker för de flesta av oss, även om vi alla hört talas om människor som kissar i duschen.Ugglebadet i perstorp öppettider Hur många har inte tyckt att det är äckligt? Men faktum är att det kanske är de som är vettigast av oss alla. Det finns nämligen bara fördelar med att kissa i duschen.

Att kissa i duschen sparar på massor av vatten vilket är bra för miljön. Du slipper ju spola om du passar på att kissa när du duschar. Duschvattnet går ut samma väg som toalettvattnet men gör man det samtidigt som man duschar sparar man några liter vatten mot om man hade spolat i toaletten. Allt enligt Tommy Claesson,Ugglebadet i perstorp öppettider docent i geovetenskap.En gång i tiden använde man kiss i hudkrämer därför att det innehåller molekyler som effektivt återfuktar torr hud. Det finns i de flesta fuktkrämer i dag, men då är det syntetiskt framställt, säger Annica Joensuu, ordförande för Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation tillNewsner.Toalettpapper efter toalettpapper spolas ner i toaletten – och det kostar pengar. Genom att kissa i duschen slipper du använda papper och kan i stället göra något annat (roligare) för pengarna du sparar.

Du lägger dem helt enkelt i frysen! Ett väldigt effektivt sätt att få dem att sluta lukta illa och bli fräscha igen. Som nytvättade. Ett annat sätt är att hänga in dem i badrummet samtidigt som man duschar, ångan kommer nämligen att ta bort både lukter samt släta ut dina jeans.Ugglebadet i perstorp öppettider Ett trick som också är bra att ta till sig om man har bråttom och inte hinner tvätta och torka dem. Och, tänk på att när du tar av dig jeansen, låt dem antingen ligga i en hög eller häng upp dem, vik aldrig. Då behåller de sin naturliga slitning och får inga konstiga vik-mönster.