«

»

Aug 16

Ugglas

Tog en vända runt kvarteret på lunchen. Via en provhytt. En vit kjol som satt som skräddad. Ett par ljusblå byxor med ursnygg strassapplikation på bakfickorna. *fundera, fundera* Behöver jag fler sommarkläder? Nej absolut inte! Har garderoben full med plagg som prislapparna hänger kvar på. Kan ju inte, som jag tidigare konstaterat, köpa kläder bara för att dem råkar passa längre. Ingen shopping, ingen kex och ingen choklad. Det tar sig…Kålpudding till lunch. Det är ju jättegott och endast 400 kcal. kostar det för potatis, morot, sås, lingon och ett par rediga kålpuddingar. Banan och äpple till mellanmål.Hade planerat in en komp-timme kl. 15:00 för att hänga på låset när Casall körde lagerrensning i stan. Men när tiden var inne stod kontoret på huvudet och jag hade inte hjärta att lämna kollegorna i sticket. Även om det bara var för en timme kändes det inte schysst. Istället stressade jag förbi på väg hem från jobbet. Men då var det ju hejbaberiba och fullt kaos i klädhögarna. Omöjligt att påträffa något vettigt, och nästan uteslutande str. S & M kvar.

Provade några trasor i ett provrum där jag fick trängas med ett tjugotal andra tjejer samt en styck liten spegel. Jag kände direkt hur jag fick svallningar och fick skärpa mig för att inte bita den tant som dunkade sin gropiga stringtroserumpa i mitt huvud när jag försökta slingra mig ur ett par tights som sugit sig fast i mitt hull. Kände hur min mustasch blev illavarslande fuktig!Jag fick lämna stället utan fynd, eftersom vi bestämt brännbollsträff med jobbet kl. 18:00. Då öppnade sig givetvis himlen så det blev inget av med korvgrillning & bollspel. Lika bra enligt mitt tycke! Istället tutade hela gänget med kollegor, respektive och barn iväg och spelade inomhusgolf. Chefen bjöd på spel, mat och dryck så det blev en trevlig kväll.Lite kriskänsla när jag läste golf/bowlinghallens meny med lövbiff, hamburgare, korv (allting med pommes) eller pizza. Men längst ner glimtade dem till med en räksallad så det fick bli mitt val. Lite ledsen sallad och inte mycket att hurra över, men räkorna var jättegoda och väl tilltagna.

Thousandisland dressingen serverades i plastbytta bredvid så den måltiden klarade jag brilliant. Dessutom klådde jag sambon med 1 slag på 18-hålsbanan! Ha, den satt!Varnade i bilen hem för att jag inte tänker gå om det regnar imorron. Behöver väl inte säga vilken frågande blick jag fick?? Sambon svarade att han minsann inte bangar för lite regn. Då kommer jag att känna mig tvungen också. Så irriterande. Kanske får jag bautajättemens och DÅ kan jag inte gå! Den som lever får se.Imorse var det tillbaka till verkligheten med stavarna på och ut i gråvädret kl. 05:45! Tung i kroppen, tyckte jag såg ut som en julgris i min rosa långärmströja när jag speglade mig i försäkringskassans fönster.