«

»

Aug 17

Uggeri vertegenwoordiging

Jag vet att det kan finnas olika åsikter om detta, men jag har i alla år önskat att reducera mina bröst, men inte fått pga. övervikten. Nu när jag äntligen närmar mig normalvikt så är det dags!Eftersom jag trodde mig veta att kön inom landstinget var olidligt lång ville jag själv betala min operation. När jag sedan släppte loss behagen för att Dr Kratz skulle göra sin bedömning var hans spontana reaktion: ”Oj, du skulle säkerligen få operationen gratis genom landstinget! De är väääldigt långa!” Och att proceduren max skall ta 6 månader.Så jag skall nu, enligt hans rekommendationer, uppsöka min läkare för att få en remiss.Och sedan är det i slutändan troligtvis Dr Kratz som kommer att göra den i alla fall eftersom de flesta operationer görs av honom och hans team på universitetssjukhuset! Skillnaden är att jag slipper betala de 38.000 kronor det skulle kosta för att göra det privat.

Måste säga att det var en otrolig proffsig konsultation och inte minst schysst av honom att tala om för mig att jag inte skall behöva bekosta den själv. Jag kvalade in på längden enligt hans åsikt! Men det skall väl dras genom systemet för att mynna ut i ett beslut så vi får se om det lyckas. Dr Kratz lovade inget, men skulle förvånas om jag inte fick ett positivt beslut.Då är det värd ett försök!Passade på att träffa sambons barnbarn och hennes kompis i Linköping.Ville bjuda ut tjejerna på en fika, men de var mest sugna på kinesmat så då hamnade vi alltså på en kinarestaurang! Sambon påpekade att vi redan hade ätit mat (lunch) och inte behövde äta. Fick ta ett riktigt djupt andetag för att inte göra chopsoy av karl’n direkt!Ingen människa kan väl begära att jag ska sitta på restaurang och titta på att andra äter?!

Jag vet att jag inte var i behov av en måltid för att överleva, men om vi skall bjuda någon på kinesmiddag skall vi väl för böveln inte sitta och titta på!? Han måste ha missat att jag är som en tickande pms-bomb! Men han kom ifrån det med livhanken, och jag åt en skaldjurskurry som smakade förträffligt. Själv åt han 4 friterade bananer till efterrätt eftersom ingen av oss andra orkade.Så han skall ju hålla tyst? Trevligt hade vi i alla fall! Och imorgon får jag se till att starta dagen med extra energisk morgonpromenad. Skärpning!”Redan efter första slicken förstod jag att denna glass kom att bli min stora utmaning under resten av veckan.”