«

»

Aug 10

Uggerby å kanoudlejning

Tillbaka till dagen idag, som raakar vara en maandag och daa skall det vaegas. Och nu har jag ett problem. Jag hittar ingen bra vaag! Farsan har en specialere som vaeger ca 10 klilo foer mycket vilket gjoer att jag faar ett psykbrott av att stiga paa vaagen och se 8´an komma farande! Och aeven om man faar dra av cirka (!) 10 kilo saa vill denna vaagen, som jag overhuvudtaget inte har naagon relation till, ha det till att jag skulle ligge mycket naera fulsjuan!Uggerby å kanoudlejning Det duger ju inte med cirkavikt naer vartenda hekto raeknas! En sadan ofoerskaemd vaag vill jag inte kliva paa mera! Den foerstoerde mitt morgonhumoer och jag bestaemda att jag omedelbart maaste ivaeg till Hiltongymmet o traena! Saag till att faa imig en bra groetfrukost, aevan om jag har middagen fraan igaar laangt upp i halsen. Alldeles foer mycket chili och vitloek. Och troligen altfoer mycket mat helt enkelt…

Sambon hade tid hos fysioterapeuten och daa passade jag paa att motionera ca en timme. Boerjade med att cykla och fortsatte sedan med pilatesbollen och magmusklerna. Hittade lite nya maskiner foer att trimma rumpen och laaren vilket behoevs!Eftersom duschen hemma hos farsan har en pyttestraale som man faar springa runt o jaga i badrummet kaenns det lyxigt att staella sig under vattenfallet i Hiltonduschen!Eftersom mina joggingskor som jag har staaende haer boerjat smulas sonder vill jag besoeka et Factory Outlet naagra mil norr om Hua Hin. Ett riktigt eldorado foer en liten shoppaholic som mig! Uggerby å kanoudlejning Naer oevriga kroknar och naestan svimmar av mat och vattenbrist har jag precis kommit igaang och aer bara glad att jag faar gaa omkring sjaelv medan dem tar lunchrast.

Jag blir dock paaminnd om att jag inte aer naagon asiatisk pingla precis. Naer jag optimistisk prover mediumsize faar vi naestan tillkalla raeddingstjaensten foer att jag ska komma ur klaedtrasan igen. Och i en laecker affaer med tjusiga underklaeder kommer jag ner paa marken med ett duns. Naer jag fraagar efter 80F i BH svarar tjejen ”In Thailand no habp”, och fnissar glatt. Lucky You,Uggerby å kanoudlejning  saeger jag bara. Har dock fyndat nya Nike knallroeda joggingskor, en turkos nike microfibertroeja, et par cykelbyxor,en Bossini stickad rutig rosa o vit troeja, ett par svarta/silver Geox kaengor. Ja, och en ergonomisk kudde saa jag kan boerja sova skoent!