«

»

Maj 12

Uggerby å fiskeri

Hudvårdsmärket Babor är kända för sina specialformulas och produkter som ska ge en den där hyn man alltid drömt om.Nu släpper de en julkalender där deras lyxiga ampuller gömmer sig bakom varje lucka.I kalendern ingår bland annat en Glamour Fluid som ska ge skimmer och ökad fasthet, en trippelkur som ska ge hyn en omstart, och ett serum som beskrivs som det ultimata serumet för lyster och tidlös skönhet.

Kalendern finns från 689 kronor – och med tanke på att Babor-produkter ofta kostar kring 500-1000 kr (den dyraste krämen kostar över 5000 kronor!) är det ett riktigt bra pris.Så, unna dig lite lyx – eller skäm bort någon du håller kär. Här hittar du julkalendern.

Jämför pris på adventskalender från BaborSlipp frysa i vinter med ett par supersköna stövlar från Ugg. Hitta bästa priset på de klassiska Uggsen här. Och glittra mest av alla, med de här snygga klänningarna till vinterns alla fester.Nätbutiken Babyshop.se har funnits sedan 2006. De har ett stort sortiment av exklusiva varumärken inom barnmode. Förutom kläder har de även alla tillbehör som blivande föräldrar behöver som barnvagnar, bilbarnstolar, barninredning, leksaker, blöjhinkar, bärselar och mycket mer. De har även fina och bekväma mammakläder till alla stadier av graviditeten. Hitta kläder från märken som Nappies, Mamalicious och Boob.

 

Babyshop har bland annat vunnit pris för Årets E-handel och Bästa Barnbutik. Detta gör att du som kund kan känna dig säker på att du får en bra köpupplevelse av hög kvalitet. Du har alltid 30 dagars öppet köp när du handlar på Babyshop.se. Dessutom bjuder de på frakten om du handlar för mer än 499 kronor. Handlar du för mindre betalar du 29 kronor. Ofta har du din leverans mellan 1 – 3 dagar.

Om du har några frågor angående produkterna, din beställning eller leveransen så kan du alltid kontakta  kundtjänsten. Du når dem på vardagar mellan 8.30 till 22.30, förutom på fredagar när de stänger klockan 17.00. Du kan antingen ringa dem på telefonnummer 010-1997410 eller skicka ett mail med dina funderingar till info@babyshop.se. Huvudkontoret ligger på Valhallavägen i Stockholm och om du vill kontakta dem ringer du 010-1997410. De har även en populär butik i Sturegallerian som du kan titta in i om du har vägarna förbi. Gallerian och butiken är öppen på vardagar mellan 10 och 17, på lördagar fram till 17 och på söndagar från 12-17. Där kan den trevliga och kunniga personalen ge dig personlig hjälp.