«

»

Okt 31

Uggerby å fiske

som nyligen blev pappa för första gången är på semester på Öland tillsammans med familjen.Uggerby å fiske Tv-profilen och livsnjutaren var och handlade med sin fru Gunilla Kinn Blom, 43, när förväxlingsdramat skedde.Gunilla hade sett att de här barnen följde efter mig och det är inte så ovanligt eftersom att jag har varit med i ”Kändisbarnvakten” som är ganska stort bland barn. De hade i alla fall tisslat och tasslat och sedan kom den här flickan i 8-9-årsåldern fram med en otrolig förväntan och entusiasm och frågade om jag var Magnus Uggla, säger Edward Blom och fortsätter:Jag kunde bara säga nej, han är ju en sådan jättestjärna och det hjälpte ju inte att jag är en b-kändis som också syns ibland.Flickans besvikelse var monumental.

Man såg att hon tänkte ”neeeej”, all glädje och entusiasm var borta. Hon blev fruktansvärt besviken.Uggerby å fiske Sedan lommade hon därifrån. Till saken hör att jag inte har borstat håret på en vecka eftersom att jag har semester. Jag har inte heller använt någon vax, olja eller hårspray och då blir mitt hår ungefär i Magnus Ugglas rundhet, annars tycker jag inte vi har så många likheter.Men det är inte bara ”Pappas flicka”-sångaren som Edward Blom brukar förväxlas med utan även Sherlock Holmes-experten Mattias Boström.Hans egna dotter brukar alltid peka på mig när jag är med i tidningen eller tv och säga att där är pappa. Han blir ständigt tagen för mig. Och det händer att folk stannar mig och börjar ställa frågor om Sherlock Holmes. Vi är riktigt förväxlingsbara, haha.

Men det slutar inte där. Edward Blom brukar nämligen också förväxlas med tv- och radioprofilen Adam Alsing.Min kära tant Gerd, en kusin till pappa som sorgligt nog gick bort för ett tag sedan, kom en gång till till kyrkan med ett tidningsurklipp med Adam Alsing. Hon trodde det var jag!Uggerby å fiske Hon hade väl inte läst artikeln och var lite skumögd. Där satt alla de gamla damerna och tittade på mig, säger Edward Blom och skrattar.Men så till den viktigaste frågan; hur tog Edward Blom egentligen det när han blev förväxlad med Magnus Uggla?Jag tog det bra, han är visserligen lite äldre än mig men han är absolut en idol. Jag var väldigt förtjust i Uggla när jag var yngre och tycker fortfarande han är bra så det får man ta som en komplimang.