«

»

Maj 13

Uggerby å cup

Stor&Liten blev utsedd till årets E-handlare 2015 inom kategorin Barn och familj av Pricerunner. Därför kan du alltid känna dig säker när du handlar i butiken. Dessutom bjuder Stor&Liten på fri frakt när du handlar för över 400 kronor. Du har även alltid 90 dagars öppet köp om du av någon anledning skulle ångra ditt köp. Villkoren för öppet köp gäller för såväl ordinarie priser som när du har handlat med rabatt via rabattkod. Så passa på att handla barnens nya leksaker redan idag.

När du handlar leksaker, barninredning eller barnkläder i nätbutiken kan du ofta använda en Stor&Liten rabattkod för att få produkterna till ett ännu bättre pris. Ofta är rabattkoder utformade för att ge rabatt på ett visst sortiment eller vid köp över en viss summa. Men det kan även innebära fri frakt eller andra typer av erbjudanden. Här på Aftonbladet rabattkoder har vi samlat aktuella rabattkoder och erbjudanden som du kan använda dig av när du handlar. Om du hittar en kod du vill använda så anger du den i kassan i det dedikerade fältet innan du genomför köpet.

Har du några frågor angående produkterna eller ditt köp? Kontakta den trevliga kundtjänsten mellan 09.00 och 17.00 varje vardag. Du kan också skicka ett mail med dina frågor tillBubbleroom är en växande nätbutik som erbjuder kläder, skor och accessoarer till modemedvetna kvinnor. Nätbutiken har funnits sedan 2005 och deras fokus är att ha ett exklusivt utbud av märkesvaror samt kläder ur sitt eget märke. Bubbleroom levererar tusentals beställningar till nöjda kunder varje dag. Huvudkontoret ligger i Borås i Sverige och det är även därifrån alla produkter skickas ut. När du registrerar dig på Bubbleroom blir du automatiskt medlem. Detta innebär att du samlar poäng varje gång du handlar i nätbutiken. Du kan också registrera dig som Premiemedlem för en engångskostnad för att få tillgång till fler förmåner.