«

»

Jul 27

Ugg womens slippers

Men nu är det blodigt allvar. Ugg womens slippers Genombrottet kom efter att Gary Hillman och marknadschefen Faizal Kahn varit med i den brittiska versionen av tv-programmet Draknästet, där riskkapitalister grillar upp­sticka­re och ibland köper in sig i deras verksamhet.Efter en svettig förhandling i strålkastarnas sken fick de tummen upp av kändis­entre­pre­nören James Caan och nära 900.000 kronor i handen. Att just han nappade är kanske inte så förvånande ­eftersom han älskar att lägga pengar på fina ­yachter och snabba bilar. Hans krit­strecks­randiga kapitalisthjärta smälte fullständigt när de rullade in sin Peel 50 i tv-studion (James Caan fick för ­övrigt två Peel­bilar i förhandlingsspelet).Riskkapitalisten äger nu 30 procent av företaget och hans nätverk är den värdefulla delen av uppgörelsen. I affärsplanen ingår samarbeten med ­andra varumärken.

 

Man förhandlar redan med flera företag som är intresserade av att göra reklam där Peel 50 kan symbolisera det lägsta ­priset eller ­David mot Goliat, Ugg womens slippers förklarar Gary Hillman.”Eftersom bilen är så liten kommer den att sättas upp på reklamtavlor – alltså en riktig bil. Den väger ju så lite så det är inga problem.”Hittills har de tillverkat 50 bilar som snart är slutsålda. Nästa serie blir på ytterligare 50, de väntas vara klara före jul.Men produktionen ser ut att behöva pumpas upp. Publiciteten i samband med tv-programmet har nämligen öppnat slussarna.”Vi behöver inte jaga. Det ringer folk hela dagarna. Och jag fick precis ett mejl från en ­an­ställd på norska Think som vill börja jobba hos oss i stället”, säger en snörvlande Faizal Kahn som omöj­ligen har tid att ligga i sjuksängen.

Ugg womens slippers Gary Hillman har också händerna fulla.”Jag förhandlar med ett amerikanskt bolag som vill köpa 500 stycken. Och så har jag fått förfrågningar från Saudiarabien. En shejk var ­intresserad av att ha dem för att kunna köra i sitt palats, det var tydligen för långt att gå”, berättar han.Privat kör Gary Hillman en Nissan Navarra som ledigt kan ta en handfull Peel 50 på flaket.Mikrobilen Peel 50 tillverkas nu i en fabrik ”i norra England”. Gary Hillman vill inte avslöja var. Marknads­förings­mässigt skulle det förstås se bättre ut om produktionen fanns kvar på ön i Irländska sjön.Prislappen på en nytillverkad Peel 50 visar hela 12.500 pund, eller 140.000 kronor. Det får en att fundera över om det verkligen vore så klokt att slå till.Å andra sidan – i en Peel 50 finns det ändå inte utrymme för något förnuft.