«

»

Jul 26

Ugg vinson boots women

Tidigare har deltagare lagt locket på kring alkoholkonsumtionen i TV4:s ”Så mycket bättre”. Olle Ljungström har kallat det ”fri­religiöst”.Men nu avslöjar Magnus Uggla sanningen. Det var några som var fulla vid några tillfällen. Det var inget konstigt. Men jag vill inte säga vilka det är. Vi drack ju. Men det var inget vrålsupande eftersom man inte pallade det, säger Magnus Uggla.Luncherna var torra historier. Men det fanns en vedertagen strategi i gänget för att kunna dricka alkohol under middagen. På middagarna drack vi. När man skulle göra sitt framträdande sist fick man hålla tillbaka lite grann. Var man först ut kunde man dricka mer. Jag är ingen person som dricker innan uppträdanden, säger Magnus Uggla.

Uggla medger att alkoholen hjälpte honom under hans vistelse, eftersom schemat var så intensivt. Och det fanns obegränsat med alkohol för den som ville.Jag hade ett kylskåp på mitt rum fullt med öl och vin. Så det var ju toppen. Det var press på en att gå och sova omgående när middagen var slut. Om den var slut 00.30 skulle man försöka gå och sova trots att man var uppspelt. Då var man tvungen att hälla i sig några feta glas rödvin för att tuppa av. Det funkade i tolv dagar. Jag bestämde mig för att det måste vara så här. Jag har sjuka sömnproblem och tänkte ”så här får jag göra om jag ska klara av den här inspelningsperioden”.

Albumet ”Där jag är e’re alltid bäst” har snart sålt dubbel platina, 160 000 exemplar, och biter sig envist fast i den svenska försäljningslistans toppskikt. Magnus Uggla är kung igen.Eller mer exakt – väldigt adlig.Aftonbladet har kartlägt popstjärnans förfäder för att hitta förklaringen till de musikaliska framgångarna.Vi hittade en 500 år lång historia med ekon av marschmusik, ”pom pom” – och med en distinkt doft av krutrök.Claes Hansson, Magnus Ugglas farfarsfarfarsfarfarsfarfarsfarfarsfarfarsfarfar, på Bosgården i Västergötland hade med största sannolikhet inget skivkontrakt. Det är oklart om han ens var begåvad med sångröst.