«

»

Jul 07

Ugg upshaw

Vi ville ha något som speglar vår verksamhet. Ugg upshaw Det sticker lite i folks ögon, och en del tycker att det är ett konstigt namn. Det väcker reaktioner, men många har sagt att de tycker att det är ett kul projekt. Vi har fått många förfrågningar redan från olika grupper och personer.Det har figurerat rykten om att Sandhamnstek skulle vara en pr-kampanj för TV3:s serie ”Sandhamn” som drar igång i vår?Det är ganska kul att se vad folk kommer på med sin vildaste fantasi. Vi lanserade vår sida den första januari, ungefär samtidigt som ni på Dagens Media skrev om TV3:s Sandhamnsserie. Sedan försökte folk lägga ihop ett och ett, men det vete fan om resultatet blir två.

Det här är bra tajming för oss. Ugg upshaw Vi tror att serien kan spela oss ganska bra i händerna. Vi hoppas att vi kan ta en del av kakan.I första hand fokuserar Standhamnstek på den svenska marknaden, men de siktar på att växa snabbt och rikta in sig på den internationella marknaden.”Vi har ju bland annat partat ihop med en hel del belgare, holländare och de är jäkligt taggade de också”, säger Mikael Hamrin i ett klipp som lagt upp på Sandhamnsteks Youtubekanal.

Ugg upshaw Han fortsätter: ”Det är farligt mycket folk som vill komma åt den här livsstilen, och leva Dolce Vita”Den grekiska fotbollsligan fortsätter att plågas av huliganer, läktarbråk och spelare som inte kan styra sina känslor. Paok Thessalonikis tränare Vladimir Ivic träffades i huvudet av en ölburk och kvällens playoff-match borta mot Panathinaikos avbröts i andra halvlek.Oroligheterna utbröt i 54:e minuten när spelare i båda lagen drabbade samman och Ivic fick burken kastad i huvudet från en hemmasupporter. Landslagsanfallaren Marcus Berg var inblandad i bråket och var en av de spelare som varnades.