«

»

Maj 02

Ugg rea

För att erbjuda spännande och inspirerande mode med rabattkoder till sina kunder samarbetar Ellos med många designers.De har bland annat fått Ida Sjöstedt att skapa kollektionen La vie en Rose med romantiska kreationer. Sjöstedt som har klätt både kungligheter och kändisar skapade kläder till Ellos som passar alla plånböcker.Big is beautiful. Ellos har en kollektion med plusstorlekar. I denna hittar du trendiga, bekväma kläder med fin passform. Storlekarna går upp till 64 för kvinnor och 6XL för män. I kollektionen hittar du kläder från märken som Curvy Kate, Ellos eget märke, Glamorise, Junarose, La Redoute och Triumph. Köp kläderna med rabatt med en rabattkod från Ellos.

Rachel Brathen, även känd som Yoga Girl, har yogat sig omkring hela världen. Under 2015 besökte hon hela 20 länder på 250 dagar och delade inspirerande bilder när hon utövade yoga på fina stränder. I samarbete med Ellos tipsar hon om alla kläder som passar för dig som vill ha en ledig men ändå fin stil. Du kan ofta få rabatt på utvalda kollektioner, till exempel Yoga Girl, om du handlar kläderna med en Ellos rabattkod.I kollektionen Ellos Essential Pieces hittar du säsongens snyggaste kläder, skor och accessoarer. Allt går i säsongens färger och är lätta att matcha med varandra. Hitta tidlösa klassiker med rabatt via en Ellos rabattkod som ger din garderob ett riktigt lyft!

Alla bra outfits börjar med en bra basgarderob. Handla dina baskläder till bra pris med rabatt från kollektionen Ellos Basics.Carolina Gynning och Ellos egen chefsdesigner Li Gadd Dackås leder hösten 2016 stora modeprogram som ska hjälpa svenskar med stilen. Känner du igen dig i frasen ”Hjälp, jag har inget att ha på mig”? Då är detta ett program för dig, låt Ellos hjälpa dig att hitta säsongens snyggaste kläder. Många av kläderna kan du köpa med rabatt under kampanjer och med en rabattkod från Ellos.