«

»

Jun 21

Ugg rain boots for women

Ugg rain boots for women Det är inte de första ord man väntar sig att få höra från Jean-Pierre Jeunet, filmregissören bakom ”Amelie från Montmartre” som blivit en sådan fantastisk succé i Frankrike. Sommarens film, som fortfarande går på franska biografer, dyker ofta upp i samtalen och drar turister till den restaurang och den livsmedelsbutik i Jeunets hemkvarter i Paris där filmen spelades in.

Hans lägenhet är bra mycket större och flottare än de romantiskt kyffiga servitris- och konstnärsbostäder som förekommer i filmen, fast vad utsikt och inredning beträffar lika pittoresk och vykortsparisisk med stora ateljéfönster, knarriga bruna golvbrädor, kaféstolar och krukväxter.Ugg rain boots for women En stil som överensstämmer med rådande inredningstrender. Men Jeunet lider uppenbarligen av framgångarna och i synnerhet av att behöva ”berätta samma saker om och om igen för journalister”. Vilket han högljutt deklarerar – samtidigt som han och hans livskamrat packar sina resväskor för att ge sig i väg på en månadslång promotiontur till Japan och USA.

Särskilt misshagliga är journalister som är oförsiktiga nog att referera till sommarens mediala meningsutbyte om filmens vykortsromantiska stil. Menar ni den där lilla polemiken(Vad var det jag sa! Jag visste att hon skulle ställa den frågan först! skriker han liksom i förbifarten till den frenetiskt packande kvinnan i rummet bredvid.)Aldrig har en fransk film orsakat en sådan enhällighet. Det har varit 450 positiva recensioner och sex negativa! Det irriterar mig att journalisterna inte talar om annat än den där lilla droppen i ett hav av positivitet. För en gångs skull är kritiken överens med publiken. Vi har haft åtta miljoner tittare. Alla är överens utom en typ – en dyster typ som alltid försöker sänka mina filmer och har skrivit en fullständigt löjlig artikel där han påstår att jag är fascist – hävdar han och visar en decimetertjock pärm full av brev han fått från biografbesökare som skrivit om hur hans film har förändrat deras liv. Brev från människor som försökt hjälpa en blind över gatan och samtidigt berätta vad de ser (något Jeunet säger att han alltid velat men aldrig vågat) eller upprepat andra goda gärningar som den välmenande servitrisen Amelie (Audrey Tautou) utför i filmen.Ugg rain boots for women.