«

»

Dec 21

Ugg rain boots for women

Som också är Caroline af Ugglas dotter! Röstade du på Caroline i schlagern? Nej, jag gjorde inte det. Jag har sagt till dem att jag gjorde det, men jag ljög… för jag glömde.Men jag skulle ha röstat på Caroline, hon var bra. Förra året kom en platta där andra artister (Jocke Berg, Ane Brun mfl) sjöng dina låtar,Ugg rain boots for women är det inte sånt man gör när folk är döda? Jo, jag sa det som tack till dem som var med, att jag vaknade upp en dag och så fanns ”Andra Sjunger Olle”, då trodde jag att jag var död. Men jag är jättesmickrad. Jag började att gråta när jag hörde Sara Isaksson sjunga.

Han fortsätter: Folk läser in så mycket hela tiden. Nu med den här dokumentärfilmen och med skivan. Varför just nu? Är det sista platt-an? De verkar tro att jag ska sluta finnas. Det är klart att jag kommer att dö, det gör alla. Det är möjligt att jag har sett till att förkorta mina möjligheter att bli gammal. Man ägnar inte större delen av sitt liv åt att dricka alkohol och ta droger och tro att det inte kommer att påverka en alls – men jag är 47. Tänk efter.Ugg rain boots for women Hur gammal var Jimmy Hendrix, Brian Jones, Janis Joplin? Jag har överlevt 20 år längre. Det är hyfsat gry i kakan ändå!

Världens räddaste man säger att han inte är rädd för att bli gammal. Ugg rain boots for women Det är mig fullständigt likgiltigt om jag är tolv eller 90. Åldrandet skrämmer mig inte, däremot kan jag tycka att det skulle vara kul att ha barnbarn. Nu har jag inga egna barn, så det är ganska mycket jobb innan.Äh, du får bara sätta lite fart!Ska vi in på muggen eller?En vecka efter att en aggressivt nationalistisk amerikansk president svurits in, prydde den rosa luvan Time magazines omslag. ”The resistance rises. How a march became a movement” löd rubriken och vi kan bara hoppas att den skall visa sig vara sannspådd.