«

»

Jun 17

Ugg quilted

Genom att bli medlem hos Luxplus kan du spara tusentals kronor på produkter från exklusiva märke kända produkter som används dagligen. Företaget startade i Danmark 2013 och finns nu också i Sverige, Finland och England.Du hittar bland annat hudvård, parfym, hårprodukter, ekologiska produkter, hushållsprodukter och mycket annat.De kvalitetscheckar alla sina produkter och ger dig 100% garanti på att det de säljer äkta produkter.Om du testar nu får du en gratis månad efter det kostar det 89:- att vara medlem och du kan när som helst säga upp abonnemanget. Och du får alltid gratis frakt och snabb leverans.

För några år sedan var Uggs det hetaste du kunde ha på dig. Nu verkar trenden har vänt. Deckers Outdoor Corporation, företaget bakom skorna, redovisade nyligen sitt sämsta resultat på tre år, skriver Huffington Post.

Senaste kvartalsrapporten visade att företaget minskat sina vinster med 31 procent. Enligt dem själva har prisökningarna på skorna skrämt iväg kunderna, och Uggsen förväntas inte bli en storsäljare denna vinter.Sam Poser arbetar som analytiker för Sterne Agee, och han tror inte att framtiden blir ljus:

Det värsta har inte ens kommit. Försäljningen hänger inte längre bara ihop med vädret, utan beror också på att skon inte längre är trendig, säger han till Huffington Post.Petra Tungården på Metro Mode tror dock inte att den minskade försäljningen har att göra med att skorna blivit otrendiga:Folk har ju fortfarande dem på sig. Däremot har många budgetkedjor släppt likvärdiga kopior. Från början var de själv på marknaden, men nu finns många budgetalternativ, säger hon.På Facebook finns sedan 2010 sidan ”UGGS are ugly” och College Magazine kom nyligen med artikeln ”10 skomodeller du borde välja istället för UGGS”.