«

»

Jun 14

Ugg pris

Jonah Hill, 30, inledde karriären som humorgeni, och rund. Men för lite mer än tre år sedan fick världen se en ny, slank Jonah Hill samtidigt som stjärnan tog det stora steget till drama med hyllade ”Moneyball”.Vikten har gått upp och ner genom åren, med bottennotering 2012 då stjärnan tappade rejält i vikt på grund av en sushidiet. Det handlar om jobbet du gör. Att komma i form är ett tecken på mognad. Man blir tagen på allvar, har Jonah själv sagt om sin viktminskning.Ett problem stjärnan påpekat är hans kärlek för öl.

Det är min akilleshäl. Jag gick till en dietist och sa: ”Jag ska gå ner i vikt, jag ska äta nyttigare och allt sådant, men kom på hur jag kan fortsätta dricka öl”. Det är störande för så fort jag inte dricker öl blir jag riktigt smal, och när jag dricker blir jag större, har Hill sagt enligt Daily Mail.Och kanske har ölen tagit över igen. De 20 kilo som stjärnan tappade inför ”Moneyball” och ”21 Jump Street” är nu tillbaka, skriver Radar Online som citerar Enquirer. Och mer därtill.

Jonah äter ansvarslöst igen. Han är en briljant komiker och skådespelare med årtionden framför sig. Men han måste få kontroll över sin hälsa innan det får ödesdigra konsekvenser, säger en vän till stjärnan enligt tidningen.Det senaste året har allt kommit tillbaka, och mer därtill de senaste månaderna. Jonah tappar kontrollen, fortsätter källan.Travredaktionen jobbar hårt hela veckan för att leverera topptips till V75.Redan under söndagen – när startlistorna släpps – påbörjas arbetet.Här kommer Jonas Noreens och Fredrik Edholms första tanke – gällande söndagens V75-omgång på Kalmar.