«

»

Jun 15

Ugg pannband

Åklagare Hanna Lemoine säger att en av svårigheterna med fallet har varit att de inte haft identiteten på målsäganden.Vi har ju inte kunnat genomföra någon förundersökning på plats eftersom det pågår en konflikt. Och en följd av detta är att han vi inte kunnat identifiera målsäganden. Vi vet inte vem han är, vi har inte hans identitet.Inget krav på någon anmälan Men hon menar att filmen räcker för att väcka åtal. I den här typen av brott finns inga krav på att målsäganden ska anmäla. Vi har åtalsplikt om vi anser att vi kan styrka brott, säger hon.
När Hanna Lemoine får veta att Expressen träffat målsäganden, och att han inte tycker att Droubi var ledande i misshandeln eller vill polisanmäla honom, vill hon inte kommentera uppgifterna.Det här är helt nya uppgifter och jag kan inte kommentera det förrän vi tittat närmre på det här. Vad det här har för följdverkan kan jag inte svara på just nu, säger hon.Hovrättsförhandlingarna pågår måndag till onsdag.

Adlibris.se är nätbutiken för alla bokälskare. Här hittar du alltid billiga böcker online, ofta med rabatt via en Adlibris rabattkod. Adlibris har funnits i Sverige sedan 1997 och har sedan dess även öppnat i Norge. Med lång erfarenhet inom näthandel kan de därför erbjuda dig som kund en smidig köpupplevelse till ett bra pris med förmånlig rabatt och många erbjudanden. Hitta allt från de allra senaste bästsäljarna till klassiska verk.

Förutom nätbutiken hittar du även Adlibris fysiska butik på Regeringsgatan 55 i Stockholm. Öppettiderna i butikerna är 10 – 20 på vardagar, 10 – 18 på lördagar och mellan 11 – 17 på söndagar.På sidan Adlibris Mondo finns även ett enormt sortiment av e-böcker, ljudböcker och e-singlar med rabatt. Perfekt för dig som gärna lyssnar på en ljudbok på väg till jobbet eller tycker om läsa på din läsplatta innan du somnar.För att göra det enkelt för dig som handlar har Adlibris delat in sitt sortiment i kategorierna; Böcker, Papper & Kontor, Pyssel & DIY såväl som Barn & Leksaker. Detta gör att du enkelt hittar rätt i det enorma sortimentet med över 10 miljoner titlar.