«

»

Dec 18

Ugg på nätet

Det var svårt att få ihop det med schemat. Det blev för mycket helt enkelt. Med turnerande i princip varje dag, sedan har vi våra ordinarie körer och sedan finns andra saker, säger hennes make och samarbetspartner Heinz Liljedahl till Extra.En av de där andra sakerna är att hinna med de som står Caroline allra närmast – familjen. Det finns barn som man måste läsa sagor för ibland, fortsätter Heinz.Enligt maken har Caroline inte gått in i väggen ännu – men varit farligt nära.Ugg på nätet Om man är på väg att gå in i väggen, då gäller det att stanna innan man smashar in i den så att säga. Och det är det vi har gjort, berättar han för Extra.

Men trots den inställda turnén och det faktum att det blivit lite för mycket för den populära artisten på senare tid – fortsätter Caroline af Ugglas att jobba med annat.Det enda som är inställt är en turné, hennes vanliga arbete med ”Kör för alla” i Stockholm och Uppsala fortsätter som vanligt,Ugg på nätet förklarar Heinz.I sommar kommer pop- och rockartisten Magnus Uggla till Liseberg i Göteborg. På fredagen meddelades att ikonen uppträder på Lisebergs Stora scen den 29 juli.Uppträdandet blir ett av många under Magnus Ugglas planerade sommarturné.Förutom Göteborg ska han också besöka Skellefteå, Furuvik, Halmstad, Smögen, Sunne och Stockholm.

I höstas avslöjades att Magnus Uggla gjort ett rekordår ekonomiskt. Ugg på nätet Enligt senaste årsredovisningen ökade han omsättningen i sitt bolag med 2 600 procent och totalt gjorde hans bolag vinster på 11.6 miljoner kronor för 2013 – något som han firade med ensplitterny Maserati.Magnus Uggla har vuxit till att bli en av Sverige mest kända och populära artister sedan genombrottet med ”Varning på stan” från 1977.I modern tid har han blivit mest uppmärksamma genom TV4:s program ”Så mycket bättre” där han framförde en populär tolkning av Olle Ljungströms ”Jag och min far”. En tolkning som i höstas hade spelats över 12 miljoner gånger på Spotify.Jag har fått sjukt mycket respons på den och det överträffar nog allt som jag har varit med om tidigare.