«

»

Jun 13

Ugg örgü bot fiyatları

Det gick så långt att hon ville ta sitt liv. Det är ett svårt piller att svälja men jag ville det. Att välja livet är mer smärtsamt än döden för man måste titta på sig själv i spegeln och se personen som man har försökt fly från under hela sitt liv.Hur tog du dig ur missbruket? Jag hade inget val. Jag nådde botten och jag bad till Gud om hjälp.Mary J Blige menar att Han skickade den bästa – maken Kendu Isaac. Han fick mig att ifrågasätta varför jag hatar mig själv så mycket och var så destruktiv. Under inspelningen av ”No more drama” insåg jag att det fanns människor runt mig som förstörde mitt liv och att jag var tvungen att bryta mig loss.

Varför hatade du dig själv? För att jag aldrig har varit omgiven av en enda kvinna som älskar sig själv. Min mamma, alla kvinnor under min uppväxt, blev misshandlade. Jag lärde mig acceptera att det var så.Hur gjorde du upp med dina vänner?Det var inte svårt. De stack själva när jag inte ville supa med dem längre. Hemma hos mig var det alltid fest och jag bjöd på allt. Jag drack gin tills jag stupade och snortade så mycket kokain att jag kunde vara vaken i dagar.

Nu är det sju år sedan hon tog sig ur missbruket med hjälp av en stark vilja i stället för rehab eller terapi. Allt jag visste var att jag inte ville dö. Alkohol var svårast att vänja sig av med. Under fem år kunde jag inte ens vara i närheten av alkohol utan att börja skaka. Nu kan jag skåla och ta en sipp.