«

»

Dec 15

Ugg örgü bot fiyatları

Och sen så har jag inte tid heller. Jag ska ju måla tavlor också.Hon tycker att det utbredda hatet på internet är oroväckande. Nätet har blivit ett skitkastarforum när folk avreagerar sig. Jag tycker att det vore bättre om arga människor sjöng en sång eller boxade på en ballong.Ugg örgü bot fiyatları De som hatar mig borde lägga sin energi på att skriva om något de älskar i stället.Facebookvideon där en gråtande Keaton Jones berättar hur han mobbas i skolan publicerades av hans mamma i fredags.

Sedan dess har den visats över 20 miljoner gånger – och den amerikanska kändiseliten har uttryckt sitt stöd.För den lokala tv-kanalen CBS Knoxville berättar 11-åringen om bakgrunden till klippet.Jag ville sprida information om mobbing och hur det får folk som är påverkade att känna sig, Ugg örgü bot fiyatları säger han.Han är chockad, men glad, över den enorma spridning hans berättelse fått.Jag har blivit mobbad nästan hela mitt liv. Det ökade drastiskt i tredje klass och och det har varit hemskt sedan dess. De kallar mig elaka, fruktansvärda namn, alla möjliga fula saker. De säger att ingen gillar mig, de gör sig roliga över min näsa, mina ärr, de har hällt mjölk över mig och hällt skinka ner i mina kläder.

Stjärnor som Justin Bieber, Katy Perry, Snoop Dogg och Ricky Martin har uttryckt sitt stöd till Keaton Jones i sociala medier sedan klippet publicerades. Men gladast är 11-åringen över hälsningen från ”Captain America”-skådespelaren Chris Evans.Ugg örgü bot fiyatları Helt klart. Jag älskar Captain America och att veta att jag har honom på min sida är fantastiskt, säger han.Efter att videon publicerades har Jimmy Carter, områdeschef för skolorna i Knoxville, uttalat sig om 11-åringens situation.