«

»

Jun 07

Ugg online

På Zavvi hittar du underhållning på hög nivå! De har ett stort utbud av de största spelen, filmerna och TV-serierna. Oavsett om du använder en Xbox One, PS Vita, Wii eller någon annan spelkonsol hittar du de allra senaste titlarna i det stora sortimentet. De har även de allra flesta filmerna, från kultklassiker till nya storfilmer, på DVD och Blu-ray. De har bland annat exklusiva Steelbook-utgåvor. Utöver underhållningsprodukterna har de även kläder, skor teknologi och massa bra presenttips.

Zavvi har ofta erbjudanden, reor och kampanjer som ger dig din underhållning till ännu bättre pris. De har ofta även rabattkoder, discount codes, som du kan använda dig av. På så sätt kan du spara pengar när du handlar. Erbjudandena uppdateras hela tiden så håll ögonen öppna. Här på Aftonbladet rabattkoder har vi samlat aktuella rabattkoder som du kan använda dig av.När du handlar på Zavvi är frakten gratis. Du kan välja så kallad ”tracked delivery” för 7 GBP. Denna bjuder de på om du handlar för mer än 75 GBP. Du får oftast dina produkter inom 3 till 6 arbetsdagar.

En falsk tweet med Svenska Akademiens ständiga sekreterare Sara Danius som påstådd avsändare försökte i morse lura hela Kultursverige. Bakom tweeten låg en påstådd italiensk nätaktivist.Meddelandet kom vid tiotiden på förmiddagen från ett nystartat konto som bar Sara Danius namn. ”2016 års Nobelpris i litteratur kommer att tillkännages den 6 oktober”, löd det.Journalisten Jack Werner, känd för sina granskningar av sociala medier, tillhörde dem som anade ugglor i mossen: ”Jag skulle ta det där Sara Danius-kontot med en väldigt stor nypa salt. Stinker fejkkonto lång väg”, twittrade han.Svenska Akademien bekräftar i ett mejl till TT att kontot är en bluff: ”Sara Danius twittrar inte”, skriver Akademiens presskontakt Ulrika Kjellin.