«

»

Dec 11

Ugg nyckelring

Jag skulle säga att normativt i dag är vanligt mjukt sex mellan två personer av olika eller samma kön. Helst ska man också vara kär i eller ha någon form av relation med den man har sex med. Men om man tänder på träd är man inte bara galen då?- Nej, gränsen mot galenskap handlar inte om sexuell tändning, utan vad man gör med den. En heterosexuell man behöver ju inte våldta. Vilka myter vill du avliva? – Exempelvis att transvestiter skulle vara homosexuella Ugg nyckelring oftast är de utpräglat heterosexuella. Många tror också att de som har en sexuell avvikelse är helt sålda på den – men vanligast har man den som ett komplement till en mer normativ sexualitet.

Amanda, 21 har ett speciellt träd som hon kallar Träd. Attraktionen till det väcktes i sjuårsåldern då Amanda och hennes vänner byggde kojor i skogen. – Det pirrade till i magen varje gång jag var där. Jag brukade smeka det, klättra upp på en tjock gren, sitta där och gnugga mig mot det. Det var väldigt skönt, berättar Amanda. Amanda tog ofta omvägar för att hon skulle kunna gå förbi den delen av skogen där Träd står. – Det är doften och känslan och formen som stora träd har. Det sticker ut grenar där,Ugg nyckelring det höjer sig där och det svänger där. För mig är det underbart. Det är som att vissa tjejer tycker om killar med jättemuskler. För mig är träd sådana.

Ofta klädde Amanda av sig naken när hon satt på Träd. – Det finns inget mer upphetsande än att få känna trädet mot huden. Det är en jätteskön känsla. Jag kunde få orgasm bara genom att hålla om det. När Amanda var 14 år blev hon avslöjad av en tjejkompis. – Som tur var hade jag kläder på mig. Men efter den händelsen skämdes Amanda så mycket att hon bestämde sig för att aldrig mer umgås med träd på det sexuella viset. På internet fick hon veta att sexuell attraktion till träd kallades dendrofili. Ugg nyckelring Det stod att det var väldigt konstigt och fult. Amanda mådde dåligt. Kände sig frustrerad och blev aggressiv mot andra. Nu har Amanda flyttat, så hon bor längre bort från sitt speciella träd. Men hon besöker det minst en gång i månaden. – Innan var det både sexualitet och kärlek, men nu är jag mest kär i Träd. Jag har förträngt min sexualitet så länge att jag mest känner ömhet för det.