«

»

Jun 05

Ugg naveah

Du bör vänta med att utreda detta tills du har genomgått din graviditet. Men om besvären kvarstår efter det bör du bli undersökt med röntgen. En magnetkameraundersökning kan även bli aktuell.Det låter som om du har drabbats av coccygodyni, det vill säga smärta från svanskotespetsen. Då brukar det ömma när man trycker över svanskotan. Det framgår inte om du har ramlat eller slagit i den, i så fall kan det röra sig om en fraktur eller spricka i svanskotan.För att avlasta svanskotan när du sitter kan du använda en sittring. Kortisonspruta är också ett behandlings­alternativ.

Jag tror inte detta är en del av din fibro­myalgi, detta låter som något annat.Efter ett decennium fyllt med sportigt och minimalistiskt mode klev vi in i ett nytt millennium och firade att vi överlevde med extra allt. Vi var besatta av rosa, strass, Paris Hilton, chihuahuor, märkesjeans, märkesväskor, tröjor med märken, kepsar med märken och så ännu lite mer märken. Början av 2000-talet var helt enkelt inte vår snyggaste period i livet, till och med Nicole Richie hade en ytterst tveksam stil. Fram med skämskudden och försök att ta dig igenom vårt bildspel med 13 trender från förra decenniet.

Sedan Tom Cruise, 50, skiljde sig från Katie Holmes, 34, har Tom haft fortsatt nära kontakt med parets gemensamma dotter Suri Cruise, 6. Och Tom är en riktig hönspappa, han har till och med skaffat en ”body double” åt sin sexåriga ögonsten.Suris dubbelgångare sågs tidigare i veckan när den riktiga Suri hämtades av mamma Katie efter skolan enligt New York Daily News. Mamma och dotter hoppade in i en svart SUV och begav sig mot Katies favoritrestaurang för ett eftermiddagssnack. Men bilen gjorde ett oväntat stopp vid polisen och ut hoppade – ja inte var det den riktiga Suri alla fall.