«

»

Dec 09

Ugg naveah

En tanke med avhandlingen är att ge en bild av mäns situation på krogen. Det är,Ugg naveah helt enkelt, inte lätt att vara kille.Många kvinnor berättar om att de vill gå ut med kompisgänget och så kommer någon full kille och ska limma på dem. De får inte vara ifred, säger han. Han har också insett att en klar majoritet av alla försök till kontakt mellan könen misslyckas. Man måste ha fingertoppskänsla och vara framåt, men samtidigt ge henne utrymme att visa om hon är intresserad eller inte.

Enligt Hans Andersson kan en kvinna som vill ha sex ordna det ganska lätt, genom att till exempel ställa sig ensam vid bardisken. Då dröjer det inte länge innan hon får sällskap.Vilka ställen i Umeå är bäst för raggning?Det jag märkte var att pubar var lite mer raggningsvänliga, exempelvis Lottas.Ugg naveah Där finns öppna ytor som gör det lätt att prata med folk. Entréplanen på Rex är också bra, där går det att prata. Blir man yrkesskadad av att göra en sådan här avhandling?

Självklart observerar man för att se om min hypotes stämmer, men jag går inte så mycket på krogen.Ugg naveah Och jag brukar inte ragga heller. Men en liten hjälp är det säkert, man vet ju hur kvinnorna tänker, säger Hans Andersson.Han tycker att exempelvis ”Spelet” av Neil Strauss, har många bra poänger men också bekräftar förväntningarna på männen. Hans egen avhandling ”Spelets regler” finns även den utgiven som bok, hos Boréa förlag.Nu har brittiska biltidningen Top Gear utsett de femtio bästa bilarna sedan första numret hamnade i tidningshyllorna för 20 år sedan. Redaktionen har fått hjälp av över 100 000 online-röster, och resultatet är lite blandat. Vad vore en Top gear-lista utan överraskningar?