«

»

Dec 05

Ugg leather boots women

I Sverige består 38 procent av alla hushåll bara av en person. Det är helt socialt accepterat att bo för sig själv, och många föredrar det.Men familjer är starka sociala magneter.Skilsmässor är ofta nödvändiga, men ett viktigt kitt i samhället är paren som håller ihop. År efter år.Ugg leather boots women Många mer vinddrivna existenser dras till kärnfamiljen. Hos den generösa familjen som bor stort samlas ofta många till glögg, jul, påsk och sommarfester. Det som på 70-talet ansågs vara något fult och förtryckande är i längden ett vinnande koncept.

Själv har jag inte många jämnåriga kvinnors självklara värdinnetalanger. Jag glider gärna in i andras familjer, äter deras goda mat och umgås. En sommardag, eller en höstkväll, hemma hos en sådan superfamilj ger massor av insikter om vad som pågår i samhället. Man får höra om gamla föräldrar som behöver tas om hand,Ugg leather boots women unga vuxna barn som kämpar för en plats på arbetsmarknaden, barnbarn på väg.Men jag får ju ge dem som agiterade mot kärnfamiljen på 70-talet rätt i att i dess skyddande famn kan även mer ljusskygga aktiviteter pågå. Bakom fasaden av gästfrihet, fantastisk kokkonst och spirituellt sällskapsliv kan snålhet, oginhet, snobberi och fördomsfullhet frodas.

Jag gillar familjer och allt de avslöjar om hur vi människor fungerar.Ugg leather boots women Därför finns inget roligare än att se Maria Montazami i ”Svenska Hollywoodfruar”.Den formidabla Gunilla Persson är värd att se på inte när hon bråkar med de andra fruarna, utan när hon interagerar med sin dotter och sin mamma. Den mer berömda Britt Ekland är ganska ointressant på egen hand. Det är när dottern Victoria Sellers kliver in i handlingen med sin kantstötta livskänsla som det händer saker.