«

»

Sep 01

Ugg haylie waterproof loafer women

Domstolens beslut går inte att överklaga. Om Kenyattas seger bekräftas kommer han att sväras in som president den 1 september. Om domslutet går honom emot måste ett nytt presidentval hållas inom 60 dagar.Enligt EJC har spridningen av fascistiska slagord och oroande kommentarer på sociala medier och på tv ökat. Dessutom har flaggor med en extremistgrupps emblem synts vid officiella ceremonier.Incidenterna förefaller enligt EJC ”sammanfalla med att den polska regeringen upphörde kommunicera med officiella representanter för den judiska befolkningen i landet”.Polen var 1939 hem för den största judiska befolkningsgruppen i Europa, med omkring tre miljoner människor eller tio procent av den totala polska befolkningen. Men endast omkring 300 000 av dessa människor överlevde andra världskriget, då Nazityskland ockuperade Polen.

 

Nästan alla bilar tappar i värde i samma stund som de rullas ut från bilhandlaren. Men hur mycket varierar stort för olika märken och modeller.Amerikanska NADA, National Automobile Dealers Association, har låtit undersöka hur stor värdeminskningen är på marknadens bilar under det första året.Enligt undersökningen är Corvette Stingray Coupé den bil som tappar allra minst, i snitt 15,3 procent under det första året. På andra plats kommer Subaru Forester som i snitt tappar 18,2 procent av sitt värde under det första året. På tredje plats kommer Toyota Highlander med 21,2 procents värdeminskning.

I botten av listan återfinns Mitsubishi Mirage, som heter Space Star i Sverige. Enligt NADA tappar modellen 45,5 procent av sitt värde under första året – alltså nästan hälften. Fiat 500L kommer inte långt efter, under det första året tappar genomsnittsbilen 44,7 procent av sitt värde.Värdeminskning är en av de stora kostnaderna när man äger en bil, och är en faktor som smarta bilköpare har med i beräkningen tillsammans med andra kostnader som bräsleförbrukning och servicekostnade med mera.Amerikanska anlaysföretaget ALG är experter på bildata, och har sedan 15 år tillbaka rankat bilarna som beräknas hålla värdet bäst. Här är vinnarna i 26 olika klasser: Bläddra bland bilderna för att se alla bilar! Observera att vissa modeller inte finns på den svenska marknaden och att utförandet kan skilja sig åt.