«

»

Aug 31

Ugg hats for women

Med den nya tekniken går 0-100 på 3,4 sekunder. Det är hela 0,9 sekunder snabbare än föregångaren och samma tid som Mercedes värsting AMG E 63 S klockar in på. Toppfarten är elektroniskt begränsad till 250 kilometer i timmen, men kan justeras för att gå upp till 305 kilometer i timmen. När nya BMW M5 börjar rulla ur bilhallarna under våren 2018 kostar den från cirka 1,1 miljon kronor. Men den som vill ha ett av de 400 första exemplaren – som är lackade i den röda färgen ni kan se i bildspelet – får lägga upp ytterligare motsvarande 186 000 kronor. Trots sin klassiska design är Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet, som bilen heter, riktigt modern på insidan.

Den drivs av fyra elmotorer som tillsammans ger 750 hästkrafter. Det är enligt Daimler tillräckligt för att ge en räckvidd på 50 mil och en acceleration från 0-100 på fyra sekunder. Batterierna ska sedan kunna snabbladdas på fem minuter för att få ytterligare tio mils räckvidd.Drivlinan sparar dessutom massa utrymme under huven. Där vi annars hade kunnat vänta oss en stor V12:a finns det i stället rum för ett picknick-set av det exklusivare slaget, fack för diverse accessoarer och flera specialdesignade resväskor. Concept Z4 – som modellen i nuläget kallas – delar sitt designspråk med den större cabrioleten Concept 8-serie som visades innan sommaren.

Det innebär en aggressiv front med en grill i form av de karaktäristiska njurarna, stora luftintag och smala svepande baklyktor. Men till skillnad från hos sitt storasyskon sitter lyktorna i fram monterade vertikalt. Nytt är också att det hardtop-tak som fanns på föregångaren har bytts ut mot en tygsufflett. På insidan har det också hänt en hel del. Nya Z4 kommer att ha två skärmar – en i mittkonsolen och en i mätarhuset. En kanske mer uppseendeväckande del av interiören är hur sittbrunnen går i två olika färger. På förarsidan är inredningen svart, medan passagerarsidan är bär samma orange ton som karossen. Nu återstår det att se vilka av designelementen som följer med till den produktionsklara bilen. Vi är också nyfikna på vad som kommer att sitta under huven.