«

»

Nov 11

Ugg elena

Förra året vann Makethemark uttagningslopp till både den korta och långa E3-finalen. Men i finalerna fick han nöja sig med en andra- respektive tredjeplats.Strax innan största loppet, Kriteriet, fick hästen problem med halsen och tvingades till operation. Därmed var säsongen över.Ugg elena Det var en del strul på slutet av säsongen och han fick inte riktigt visa hur bra han är. Men operationen blev lyckad och vi har fått honom i form igen. Det var en väldigt skön känsla när han kunde vinna uttagningen i kväll, sade tränaren Petri Salmela.
Makethemark fick ett bra lopp som trea i andraspår och hans avslutning sista 700 metrarna var strålande.

Det är många bra hästar i finalen men Makethemark är en av dom som kan vinna, sade Ohlsson.Gareth Boko och Monark Newmen var också imponerande vinnare i uttagningar till Kungapokalen. Båda vann efter starka avslutningar.Det kommer inte att påverka kontoret och våra privatkunder i Eskilstuna, säger Stefan Slagbrand, chef för Nordeas Eskilstunakontor.Nordea har verksamhet i flera länder och sammanlagt arbetar närmare 32 000 personer inom bankkoncernen.Ugg elena Bland de 6 000 personer som sägs upp är omkring 2 000 konsulter. Enligt Nordeas berörs personal i alla nordiska länder. Syftet med personalneddragningen är att stärka konkurrenskraften, enligt Nordeas vd Casper von Koskull.

Nordea är en stor arbetsgivare i Eskilstuna där antalet anställda uppgår till närmare 190 stycken. Privatkontoret har 14 anställda. Det finns även ett kundcenter med uppåt 160 anställda som betjänar hela landet. Nordea har även en företagsenhet i Eskilstuna.Ugg elena Stefan Slagbrand på Eskilstunakontoret har i nuläget ingen information om hur neddragningarna kommer att drabba Sverige och den övriga lokala verksamheten.Våra bankkontor ser väldigt olika ut i olika länder. Vi har hela tiden en översyn av verksamheten och branschen förändras och digitaliseras ständigt. Men här på privatkontoret kommer vi att syssla med bankrådgivning som vanligt, säger han.