«

»

Apr 08

ugg ear muffs for women

Lägg extra omsorg vid valet av belysning till sovrummet. Fixa bra allmänbelysning med en taklampa och sedan flera mindre ljuskällor. Glöm inte att välja sänglampor med riktat ljus så att du ser att läsa ordentligt. Lampskärmar i vackra tyger gör sig riktigt bra i sovrummet och en ljusslinga brukar vara fint.Sedan lägger du till levande ljus, några fina ljuslyktor och kanske ett doftljus. Mysigt ska det vara!

 

Ett sovrum ska helst inte ha för mycket prylar som inte hör hemma i sovrummet. Försök att hitta den förvaringen någon annanstans. Går inte det så satsa på snygga byråer, nätta sängbord och sänglådor som går att stänga till. En nätt bokhylla och ett vackert sminkbord är också okej i sovrummet. Det finns även sängar med dold förvaring i sängen.Sist kan du lägga till vackra askar och små skrin för förvaring av smink, smycken och andra småprylar.

 

Självklart skall du välja en säng som passar din sömn. Det är ju själva huvudsyftet. I övrigt är ju förvaring av vikt. Har man för lite förvaring hamnar sakerna på golvet. Fundera på vad som behöver förvaras, liggande eller hängande kläder, underkläder etcetera. Krokar för de dagliga kläderna är bra, så att de inte hamnar på golvet. Belysningen är också viktig. En bra läsbelysning, mysbelysning och en god allmänbelysning med dimmers.Är det någonstans man kan välja mörka färger så är det i sovrummet. Där skall det kännas ombonat och oftast är man ju där när man skall sova och då vill ju de flesta ha mörkt. Min erfarenhet säger att man skall välja minst två nyanser mörkare än man tror sig vilja ha.