«

»

Apr 08

ugg discount code

Ett sovrum kan vara lyxigt ombonat eller enkelt och stilrent inrett. Det är en smaksak.Leta inspiration från inredningstidningar som LEVA & BO och från nätet. Inget hem blir ett annat likt när man väl lagt till personliga prylar.Trendigast sovrumsstilen nu är att inreda à la lyxigt hotellrum, gärna i grått och rosa. Exklusiva och naturliga material som siden och sammet gäller. Lägg till blänkande metaller och stilen blir komplett.

 

Inne är också den naturinspirerade trenden med mycket grönt och naturmaterial. Hit väljer du trärena möbler och glaslampor och kuddar och tapet med botaniska mönster.Jag tycker att tapeter gör sig bäst i ett sovrum som genast gör rummet mer ”klätt” och ombonat. Men vill man ha en lugnare stil går det utmärkt att måla väggarna.

 

När det gäller väggfärg brukar rådet vara att välja lugna färger, men passar det inte din person så välj något du gillar.Tapet väljer man förstås också efter tycke och smak. Det finns så många vackra tapeter att välja bland och vill man göra det extra personligt kan man beställa en egen fototapet.Ett bra tips för att skapa myskänsla i sovrummet är att ha många kuddar, gärna i olika storlek och material.Ett överkast i lite dyrare tyg gör mycket för känslan i rummet. Men nu har ju inte alla överkast längre för de vill inte bädda för kvalster och då blir det lätt att det vackra överkastet ligger i en hög på golvet. En bra lösning brukar då vara att köpa lite snyggare och gärna lyxigare sängkläder. Sängen ser då snygg ut hela tiden!