«

»

Aug 19

Ugg discount code

Där har vi aldrig varit så det skall bli spännande, och jag försöker att inte tänka på hur olidligt varmt det kommer att vara?Utmaningen blir ju all den läckra maten! Uh jäda mig – dräglar vid blotta tanken.Det blir till att packa ner träningskläder! Fast i den värmen kan man väl trimma näck!Drattade dit på en mörk chokladruta och 1 dl Carte d’or Light till eftermiddagsfika.Det gör väl inget egentligen, eftersom det ryms i min kalorikvot.Bara lite förargligt att jag inte kan låta bli! Men det kanske inte har någon betydelse för om jag minskar i vikt eller inte. Jag blir inte klok på just detta.

Jag känner att jag blir snällare och på bättre humör om jag tar litelite av något till kaffet. Om jag är duktig och avstår så känner jag mig rastlös och lite småfrustrerad. Tänker liksom hela tiden på att jag inte får äta – och hjärnan hackar i samma spår i flera timmar om hur gott det skulle vara med en liten sötbit. Att det ska vara så svårt!?
Och inte blev det enklare under kvällen eftersom jag lovat sambon att göra ett bullbak som han kan ta med till sitt jobb. Lika bra att göra några extra så mina kollegor också kan få hembakat fikabröd imorgon. Så kallade äppelgömmor som är vetebröd fyllda med äpplemos, äppelbitar och kanel.

Det finns ju inte en chans att motstå dessa nygräddade, himmelskt ljuvligt doftande bakverk! Men eftersom jag blivit en smula klokare med VK så planerade jag för att jag inte skulle kunna motstå frestelsen, så kvällsmålet jag åt innan jag satte igång med bakstugan bestod av vaniljyoghurt och K-special. Jag kunde därför med gott samvete njuta en nygräddad äppelgömma till kvällskaffet! Även den extra missbildade biten, som jag åt så snabbt att den knappt bör räknas in?”Hela lägenheten doftar av nybakat vetebröd! Suck – vilken plåga…”Nu får jag lida pin för att jag skulle pingla till mig och gå i högklackat igår!