«

»

Jun 26

Ugg discount code

Tidigare hade lokala myndigheter uppgett att nio människor omkommit i olyckan, men landets president Juan Manuel Santos fick senare revidera dödssiffran.Sex personer har bekräftats omkomna hittills och 31 har rapporterats saknade, säger Santos till reportrar på platsen. Ugg discount code Dykarna letar efter de 31 personerna, men det är också möjligt att de har räddats av personer som kom till undsättning när båten sjönk. Vi håller på att utreda det, tillägger presidenten, rapporterar nyhetsbyrån EFE.Vad som orsakat förlisningen är okänt. Enligt presidenten ska färjan inte ha varit överfull.En talesman på en riskhanteringsmyndighet bekräftar att sex personer har hittats döda. Han uppger att alla som omkom var colombianer och inga var barn.

Omedelbart efter olyckan räddades 99 människor. Ugg discount code 40 andra lyckades ta sig till land på egen hand och är vid god hälsa, uppger Margarita Moncada, chef för landets katastrofmyndighet. Den sjönk extremt fort. Allt hände på några minuter, säger Luis Bernardo Morales, som arbetar med räddningsinsatsen.Efter vad vi har sett på videoklipp var båten väldigt nära hamnen. Vi vet inte om det var ett mekaniskt fel, överlastning eller om orsaken till att den sjönk hade med strömmar att göra, säger Morales.En kvinna som överlevde katastrofen säger att de två nedersta våningarna var överfulla med folk, och att det fanns många barn ombord.

Det började kännas som att båten skulle kapsejsa, säger kvinnan i en tv-intervju.Färjan Almirante har fyra däck. Bilder som cirkulerar på sociala medier visar båtar som kommer till undsättning vid förlisningen. Räddade människor har förts till sjukhus, där 24 personer vårdas, enligt myndigheterna.Vattenreservoaren El Peñol ligger vid den av turister välbesökta staden Guatapé i norra Colombia, knappt sju mil från staden Medellín. Speciellt vid långhelger som denna kommer många turister till Guatapé. Många kommer för att åka på en- eller tvåtimmarskryssningar på sjön.Ugg discount code.