«

»

Aug 18

Ugg dam rea

ingen vägdag enligt VK, men eftersom viktkontrollen gjordes av ett proffs så kan jag inte bli att redovisa resultatet: 71,1 kilo! Jajamen, då har det i alla fall fördunstat ett halvkilo denna vecka!
Jag har på min viktresa nu kämpat bort 33 kilo! Hurra!Fettprocenten låg på 39 vilket, enligt coach Tinna, visar att det jag förlorat i kilo sedan senaste mätning er enbart fett. Det är en störtskön känsla!Hon mäter midjan till 80 cm vilket för mig är helt fantastisk, fast jag är osäker på om jag får samma siffra hemma i mitt badrum. Men om hon säger att min midja är åttio så skall jag inte protestera!Andra strategiska mått jag gärna delar med mig till er att jag runt magen nu mäter 101 cm vilket innebär att jag minskat exakt 30 cm i omkrets!Låren har minskat från 74 till 56 cm, ryggen (under armarna) från 117 till 93 cm.Det är kul att jag noterat måtten under hela viktresan.

allvarsamt om för mig att hon tror min kropp behöver få vila lite mera mellan varven. Att den kan känna sig stressad över mitt stora fokus på att producera och redovisa resultat.Jag tar till mig hennes råd och tillsammans med alla kloka ord jag får från VK-systrar på forumet så skall jag försöka hitta en bra rytm med 4-5 träningsdagar istället för 6 per vecka. Det är ju ingen olympisk medalj jag siktar mot utan bara att komma under sjuttio kilon och må som en pingla! Helt klart att mycket sitter i det mentala också för när vågen hade vänligheten att stanna på 71.1 kg kände jag en glädjerysning och simsalabim tyckte jag att jag nästan lyfte från golvet!En helt annan känsla än gårdagens blydojor! Tog lärdom av gårdagen fjuttlunch och laddade med Dafgårds aprikoskyckling idag. Kompletterar med en liten sallad och ringlar över crema de balsamico.

Mumma! Ett äpple och svart kaffe på förmiddagen och födelsedagsfika på eftermiddagen.Kollegan som fyllde år var mycket omtänksam och köpte Carte d’or Light glass som serverades med ljummen hallonsås. En fröjd för alla smaklökar! Kunde trots detta inte hålla fingrarna från Santander passionsfruktchokladen i skrivbordslådan Min stora last är mörk choklad! Ja, choklad i största allmänhet, men jag köper bara +70% för den inbillar jag mig är en gnutta hälsosam (säkert!).Strax efter jobbet åt jag en skål vaniljyoghurt med specialK och under den spännande friidrottskvällen i tv-soffan gick det åt två knäcke med kall skivad potatis samt två fullkornsskorpor till kaffet.Tror nästan jag brände lite extra kalorier i mitt försök att mentalt lyfta killarna över höjdribban! Ja, norrmannens spjut lyckades jag faktiskt riktigt bra med ler.