«

»

Aug 12

Ugg boots

Då blir jag åtminstone påmind om jag skulle börja slamra med skåpdörrarna!Det är mycket tacksamt för sambon att ha uppgift som viktpolis eftersom jag alltid blir på så gott humör när han påminner! Då brukar jag skina som en sol och tacka så hiiimmmskt mycket för hans omtanke. ..Sedan typ fräsa lite i smyg och ge honom en osynlig spark på smalbenet!Idag får jag vara nöjd över en stor arbetsbelastning för då hann vi inte med att fira kollegan som bakat chokladrutor till sitt födelsedagfika. Ugg boots Beklagar sorgen för övriga, men jätteskönt för mig att inte behöva se övriga smaska i sig dessa läckerheter medan jag knaprar morot. Jag lyckas avstå från mörka chokladen även idag, men två WW kex gick det åt under eftermiddagen. De finns väl inte i Sverige med kolasmak tror jag? Jag köpte mina i Bryssel och dem är riktigt smarriga.Gick och somnade tjugo minuter i solariet innan jag trampade hem på prussiluskan.Jag ska egentligen hålla mig ifrån solarier eftersom jag har många födelsemärken på min rygg. Min pappa fick ta bort en fläck med malingt melanom (stavas?) när han besökte Norge nu. Läkaren sa att det kan ha en viss genetisk betydelse så vi befläckade barn skulle vara extra uppmärksamma.

Inte nog med att jag fått de tjocka generna utan nu ska man inte få sola sig längre heller?Men jag har lite klipp kvar på mitt solkort så då får jag passa på att göra slut på detta. Tror det kallas att vara dumsnål. Korkad fåfänga rentav.Hann även en liten vända in i en klädaffär och har nu en ny vit jeansjacka i str 40 hängande i garderoben.Den stramar något över bysten, men den saken kan ju komma att ändra sig om en inte alltför avlägsen framtid? Den var ett riktig fynd faktisk. Ugg boots Och skulle den inte komma till användning så kan min mamma alltid sy en väska eller ryggsäck av den. Hon kan trolla med sin symaskin och min sambos första kommentar när min bröstreduktion kom på tal var om min morsa då skulle sy ryggsäckar av mina gamla BHar? Very funny!Min ambition att natta innan 22.00 håller isig. Har lyckats två dagar på raken! Känner hur smal jag blir?

Men tjenamors, snacka om att vakna som en trasa. Helt matt i kroppen!Jag som skulle vila mig genom helgen.  Men det blev bara 4 timmars sömn efter hemkomsten från Norgetrippen, och dagboken skulle ju också skrivas! Fast det var det värt. Jättetrevligt att hälsa på den nya familjemedlemmen, som jag dessutom skall vara gudmor till vid dopet i december. Ugg boots Det blev direkt ett skäl till att skärpa läget och komma så nära målvikten som möjligt innan dess. En utomordentlig fin gutt är det!Måndag igen, och upp till bevis på vågen. I morse skickade jag iväg en liten mumlande vädjan till den stora viktguden, som bor ovan molnen och styr över alla fettogrammen, innan jag klev upp på vågen. Tack och lov pekar den nu nedåt igen: 71,8 kg! Skönt at det rör på sig iallafall även om 8 hekto inte är mycket att hurra över om jag summerar alla veckor det stått still. Hela sommaren i princip