«

»

Apr 26

Ugg bonham

Framkalla dina digitala bilder på Photobox.se. Med över 24 miljoner medlemmar är företaget bland de största aktörerna i Europa och du an därför vara säker på att du får produkter av hög kvalitet. Utöver fotoframkallning kan du även skapa en fotobok, fotokalender, fototavlor, fotomugg, kort och fotopresenter. Det är ett perfekt sätt att inreda hemma med en personlig tavla eller att ge bort en fin present till någon du tycker om.

Skapa ett personliga skal till din telefon, ge bort en fotobok med babybilder på Mors dag eller gör en Canvastavla till din älskling med ett motiv från förra semestern. En fotogåva uppskattas alltid och passar till alla tillfällen. Om du behöver inspiration kan du alltid se Photobox egna förslag på fina fotoprodukter.Tre är en mobiloperatör som funnits sedan år 2000. De erbjuder mobiltelefoni, mobilt bredband och en rad olika mobila tjänster – både till privatpersoner och företagskunder. År 2012 blev de bland annat utsedda till årets operatör på Telekomgalan, något som vittnar om företagets goda kvalitet. Om du väljer 3 får du bra täckning, snabb surf och mycket data till bra pris med rabatt.

Oavsett vart i Sverige du befinner dig får du bra täckning med 4G-nätet. Tre var en av de första operatörerna som började med 3G-när och nu är de med och utvecklar 4G+ som ger dig som kund ännu snabbare surf. Du kan surfa i upp till 34 Mbit/s och när 4G+ blir standard kommer det gå ännu snabbare. Du kan enkelt testa din surfhastighet på Tre.se. Du kan även ta en titt på täckningskartan för att se hur bra täckningen är där du bor. För att du ska kunna känna dig trygg på nätets stabilitet kontrolleras nätet hela tiden.

Om du undrar över något kan du ofta enkelt hitta svar på dina frågor på sidan under Kundservice. Tre har delat in kundtjänsten i flera olika delar så att du snabbt ska komma i kontakt med rätt personer. Du kan få hjälp med Faktura, Abonnemang och Mobiler & bredband. Bland kategorierna hittar du bland annat svar på frågor om abonnemang, Mitt3 och hur du aktiverar ditt SIM-kort.Om du vill prata med någon personligen kan du som privatkund nå Tre på 0771 – 735 300 300. Eller maila dem via ett milformulär på hemsidan. Om du är företagskund ringer du 0771 – 735 311.