«

»

Nov 03

Ugg billigt

Kjell Thurfjell tog 1997 över butiken som först låg i Kilenkrysset, men som 2006 flyttade till nybyggda lokaler i Solberga. Omsättningen har under Kjell Thurfjells tid som ägare ökat från cirka 7,5 miljoner kronor till 33 miljoner kronor. Förra året blev vinsten 1,7 miljoner kronor.Ugg billigt Intersport är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder, och en av de största i Sverige, med fokus på löpning, längdåkning, fitness, fotboll och andra lagsporter.Intersport Sverige meddelade den 18 juni att koncernen fått en ny majoritetsägare i form av riskkapitalbolaget Adelis Equity. Affären innebär att Adelis investerar i Intersport som därmed bildar en integrerad butikskedja genom att Intersport Sverige förvärvar cirka 100 Intersportbutiker som därmed blir helägda. De övriga cirka 50 butikerna fortsätter som franchisetagare.

Efter omstruktureringen kommer Adelis att äga 70 procent av Intersport, medan butiksägare kvarstår med 30 procents ägande i den nya koncernen.Man måste ha ett effektivare flöde och mer harmonisering i varuflödet, säger Intersports vd Ulf Kinneson.Han säger att kedjans sortiment kommer att bli mer enhetligt. Det har varit lite för spretigt. Vi har lite för olika sortiment i olika butiker. Vi kommer att ha ett väldigt brett och bra sortiment, men det kommer att bli mer harmoniserat.Ugg billigt Hur ser du på att några ägare har tackat nej till att sälja sina butiker?Det är var och ens beslut. Vi säger inget om det. Det finns ju två ben. Det finns ett integrerat ben och ett ben med anslutna handlare. Vissa väljer att vara fristående och vissa väljer att bli integrerade.

Intersport Solberga Strängnäs är en av de butiker vars ägare tackat nej till att sälja sin butik och i stället fortsätter som franchisetagare. Huvudägaren Kjell Thurfjell och hans barn Christoffer Thurfjell och Petra Holmfors,Ugg billigt som båda är delägare, planerar att driva butiken vidare som ett privatägt familjeföretag inom Intersport.Kjell Thurfjell säger att den största orsaken till att man tackade nej är att han har kommit överens med sina två barn om att överlåta huvudägarskapet på dem nästa årVi vill fortsätta driva det vidare som ett familjeföretag inom Intersportkedjan. Vi har en väldigt lokal förankring hos våra kunder och klubbar. Det betyder att vi har ett sortiment inom alla sporter. Det vill inte vi göra avkall på. Vi vill fortsätta att driva företaget framgångsrikt som vi alltid har gjort.