«

»

Maj 18

Ugg barnskor

Som medlem i EMP Backstage Club får du tillgång till exklusiva medlemsförmåner och dina beställningar behandlar snabbare än beställningar från de som inte är Backstage Club-medlemmar. Du får till exempel fri frakt och 100 dagars returrätt på alla dina köp.  Dessutom får du en permanent rabatt som ger dig hela 5% på hela sortimentet. Detta innebär rabatt på allt från snygga bandtröjor till produkter från dina favoritfilmer och serier. Som om inte det vore nog, du får även gratisprodukter med din beställning. Dessutom, på vissa festivaler t.ex. Hacken Open Air och Summer Breeze får du tillgång till EMP Backstage Clubs eget backstage-område och rabatt på resor med Festivalbussen. Perfekt för dig som älskar att åka på festival. Du kan även håva in rabatter till musikaler, konserter osv. Glöm inte att ta del av alla de roliga tävlingarna som endast är öppna för dig som VIP-medlem.

På Åhléns hittar du det allra mesta inom smink, skönhetsprodukter, kläder och heminredning från välkända varumärken. Företaget som grundades redan 1899 är en av Sveriges mest kända varuhus. De jobbar aktivt för att skapa en mix av moderiktiga och prisvärda produkter. På hemsidan kan du smidigt se om dina produkter finns på lager i din närmsta butik.

Åhléns har utvecklat sitt eget varumärke Å+ med prisvärda produkter av hög kvalitet, både när det kommer till kläder och heminredning. De har även många utvalda och internationellt välkända varumärken både när det kommer till kläder och smink. Handla i kategorier som mode, skönhet, inredning, skafferiet och underhållning. Detta ger dig kvalitetsprodukter med bra rabatt jämfört med andra varumärken.