«

»

Apr 25

Ugg bailey button

Allt fler väljer att surfa med sin mobil. I dag är det både enkelt och billigt. Om telefonen har turbo-3G, som de testade lurarna, får man också en snabb uppkoppling.Josefin Karlsson surfar varje dag på sin mobil.Jag jobbar på resande fot och då är det väldigt bra att kunna surfa på mobilen. Oftast kollar jag mejlen eller går in på Facebook.De testade lurarna imponerade på nätet men var inte alltid lika bra som mobiler, med små knappar och dåligt ljud.Testpanelen består av:Josefin Karlsson, 26 år, säljare, Miriam Andersson, 28 år, bartender och Erik Andrén, 36 år, informatör.

8GB inbyggt minne, turbo-3G, inbyggd GPS-navigator, 5-megapixelkamera, WLAN, mp3-spelare, radio. 99 x 53 x 21 mm, vikt: 128 gram.”Vilken bjässe! En tungviktare med ypperliga möjligheter för att surfa på nätet. Schyst att den kan ansluta till trådlösa nätverk. Fantastisk kamera! Bra med separat knappsats för musikspelare. På pappret bäst i test men långsamma menyer, dålig GPS-funktion, svåråtkomliga knappar och ger ett klumpigt och plastigt intryck. Dyr!”

Walkmanmobil, turbo-3G, 2 GB SD-kort ingår, 3,2-megapixelkamera, mp3-spelare, radio. 104 x 46,5 x 9,9 mm, vikt: 78 gram.”Snygg som sjutton, fantastisk som musikspelare, som alla Walkmanmobiler. Kanske inte den smidigaste telefonen att surfa med; allt blir superlitet på den nätta skärmen och för att se en url-adress måste man hålla mobilen ett par centimeter från ögonen. De har satsat på design snarare än funktion. Känns gedigen och jag gillar metallskalet. Prisvärd!”