«

»

Maj 06

Ugg australia classic mini grey

Nynnade med till Ted Gärdestad och när solen gluttade fram och värmde lite skönt på fräkniga näsan så kände jag mig tacksam för att få vara frisk och kapabel att röra min kropp.Även om det går segt med vikten nu så måste jag känna mig tillfreds med vad jag åstadkommit såhär långt. Speglade mig lite i smyg när jag stegade förbi de stora fönstren vid Palace och ser en glad tjej med bra hållning, någotsånär normalstor kropp, som ser ut att trivas med tillvaron.

Det är jag, och det är jag mycket stolt över! Det tar tid att förlika sig med ett nytt utseende även om det är enbart positivt. Jag håller tummar&tår (som vi gör på VK) för alla som kämpar med motivationen och befinner sig i början på sin viktresa. Orka kämpa vidare för belöningen och glädjen med en friskare kropp är värd all möda!Lunchen blev fullkornspaj med sallad, förutom att jag som mellanmål ätit både mango och äpple.Till eftermiddagsfikat åt jag blomkålsbuketter? Faktisk så misslyckat att jag tog en ny mugg kaffe och knaprade WW-kex istället, vilket var klart mycket bättre! Men 70%chokladen har jag inte rört. Avrundade dagen med ett riktigt smarrigt kvällsmål: en mosad avokado, 1 dl keso, lite hackat rödlök, citron, salt, peppar och chilikrydda. Klickade röran på finncrisp och det är konstigt att något så syndigt gott kan vara så nyttigt!

Blev lite tagen av kvällens TV3 program ”Du är vad du äter”. När jag började min viktresa vägde jag 10 kilo mer än Ewa i programmet! Jag fattar inte hur det fick bli så illa! Tänk att jag har burit omkring på dryga fyra stycken av de 7 kilos fat med späck som visades upp. Usch!Inte ofta man torkar tårar när man tittar på dessa program, men detta träffade mig mitt i hjärtat.Jag är så himla glad över att jag hittat tillbaka till ett sundare liv. Nu är det bara 9 kilo kvar?