«

»

Okt 30

Ugg australia åhlens

Den norske hotellmagnaten Petter Stordalen gör redan ett stort avtryck i Västsverige med sin hotellkedja Nordic Choice Hotels. Men han är långt ifrån nöjd.Jag är fortsatt mycket ambitiös i Göteborg, jag är inte färdig alls. Jag har på många sätt just börjat, säger Petter Stordalen.Ugg australia åhlens Han ger också en indikation på hur mycket han tänker sig att växa i ett första skede.Nu har jag omkring 17 procent av marknaden, jag borde ju ha 35, säger Petter Stordalen.Stark relation till Göteborg52-åringen står snart redo att öppna det om- och utbyggda före detta Best Western på Skeppsbron, med en kapacitet på nästan 300 rum. Det nya läget där blir helt fantastiskt, säger han.Petter Stordalens starka relation till Göteborg är uppenbar. Ett av de första hotellen han köpte i Sverige var Quality Hotel 11 i det gamla Erikbergsvarvet

Göteborg kommer alltid att vara speciellt. På ”elvan” har jag skrivit fem av de viktigaste talen i mitt liv till mina anställda, säger Petter Stordalen. Det är vår katedral.Posthotellet – varje hotellägares dröm När han pratar om prestigehotellet Ugg australia åhlens Clarion Hotel Post är han nära att spricka av stolthet.Post är ju varje hotellägares dröm. 500 rum på Drottningtorget i eventstaden Göteborg… den vanligtvis snabbpratande Petter Stordalen himlar med ögonen och fäktar förgäves i luften i jakten på rätt ord för entusiasmen. Det blir mer Nordic Choice i Göteborg, det måste det bli. Göteborg växer, vi växer, säger Petter Stordalen.Han släpper nu boken ”Min hemlighet”, om vilka faktorer som gjort honom till miljardär. Norrmannen delar bland annat med sig av några av de fulaste knepen han tagit till för att lyckas i förhandlingar.

Men som en röd tråd löper också närvaron av hustrun Gunhilds svåra sjukdom,Ugg australia åhlens systemisk skleros.Den komplicerade och experimentella behandling hon genomgått har bland annat innehållit en stamcellstransplantation.”Det är sjukdomens natur”Trots att sjukvårdens alla tänkbara resurser tagits i bruk, och trots ett närmast triumfartad framträdande i ”Skavlan” som fick många att tro på en friskförklaring är dock vägen tillbaka långt ifrån spikrak.Det är sjukdomens natur att det går lite upp och ned. Och så lär det göra ett tag till, säger Petter Stordalen om hustruns hälsotillstånd just nu.Fortfarande är det inte säkert hur väl behandlingen har verkat. Du har egentligen inte svar förrän om tre månader. Du har ett intervall på 12–13 månader efter att du har gjort stamcellstransplantationen innan du har svaret, säger han.Följ GT på Facebook och Twitter för de senaste västsvenska nyheterna.