«

»

Jul 31

Ugg australia

Där Magnus Uggla gärna leker ställföreträdande journalist, med betoning på att få lite komisk fart på samtalen, är Maja mer intresserad av att gå på djupet. Ugg australia Det var hon som drog igång det starka samtalet om barnlöshet.En sista bra sak, som man liksom glömt bort då hon varit borta från den svenska scenen i åratal, men som man nu blev påmind om när man såg arkivklipp ur hela hennes karriär:Vilken bra röst Sylvia Vrethammar har!Vad var dåligt Sångmässigt fick Olle Ljungström kanske inte riktigt till det i ”Eviva España”, men det uppvägdes lite av där sättet att liksom promenera på plats i refrängen… det var en bisarr höjdare.

Kvällens Åh fan (se några rader längre ned) gjorde att man plötsligt också kom ihåg hur Magnus Uggla för några program sedan satt med en buktalardocka och serverade unkna, Ugg australia plumpa och sexistiska skämt om de kvinnliga deltagarna i programmet – allt med ord som lades i dockans mun.Ett riktigt lågvattenmärke för programserien. Hur kom Uggla undan så billigt med det? Vad tyckte de kvinnliga deltagarna? Varför klipptes det inte bort?

Sylvia Vrethammar har under hela programserien visat starka känslor under alla artisternas framträdanden. Hon har omväxlande sett ut som om hon har velat sjunga med, gå upp och dansa, jubla, bryta samman eller gråta.Det var tårar eller nära till tårar mest hela tiden och hon utnämnde Miss Li till troll och blev vid ett tillfälle ”gråtmild i hela kroppen”. Mer snyftande än så kan det kanske inte bli.Ugg australia.