«

»

Maj 10

Ugg återförsäljare göteborg

Vanligt folk. Man fick blänkare lite varstans: ”Men hur kan man ställa upp med den kroppen?”. Jag om någon är väldigt bespottad. Och sedan är jag väldigt älskad av vissa och det är dem man får lyssna på.Och när dessa ballader radades upp bredvid varandra framstod till och med Montenegros hårfläta som en livboj.För att inte tala om de glada saxmissbrukarna från Moldavien.

Eurovision Song Contest håller just nu på att drunkna i ett stort och kompetent ingenting. Bildskärmen har blivit det viktigaste instrumentet. Vilket innebär att numren ofta blir lika stela som Belgiens vettskrämda artist.Resten går inte ens att kommentera. Nej, det går inte. Människan har inte uppfunnit ett tillräckligt dräpande ord ännu.I år lyder tävlingens slogan ”Fira mångfalden”.Och därför ställer Ukraina naturligtvis fram tre män som programledare, vad annars? Att titta på dem var ungefär som att sitta ensam hemma och läsa ett grovpixlat börsindex på text-tv klockan tre på natten.

För att inte knäckas av kritiken har Caroline helt slutat att gå in på offentliga forum på internet. Jag har sagt till mig själv att jag inte får gå in på nätet. Jag går in på mina hemsidor, mina bloggar och mina mejl. Där finns en mycket större anständighet. Jag väljer att inte kolla annat av självbevarelsedrift. Och sen så har jag inte tid heller. Jag ska ju måla tavlor också.Hon tycker att det utbredda hatet på internet är oroväckande. Nätet har blivit ett skitkastarforum när folk avreagerar sig. Jag tycker att det vore bättre om arga människor sjöng en sång eller boxade på en ballong. De som hatar mig borde lägga sin energi på att skriva om något de älskar i stället.