«

»

Maj 05

Ugg ascot

Den var saa fullpepprad med Chili o vitloek att alla kalorier garanterad foerbraendes blixsnabbt. Sambon sliter med smaertor i en hoeft saa vi besoekte en Fysioterapaeut under eftermiddagen. Han blev skickad till rontgen vilket var 2 minuters vaentan. Alling klart inom 25 minuter och han har faatt ny tid maandag foer att se vad som kan goeras med den onda skaanken. Snacka om smidigt!Trots att det aer lordagkvaell noejer vi oss med mackor vid koksbordet som middagTysk pepparskinka med skansk senap, Abbas laxpastej paa tub, Falubygdens vaellagrade braennvinsost. Allting smakar jaettegott paa nybakat dansk raagbrod.Tvingade mig sjalv att vara vaken till 23 foer att faa in en normal dygnsrytme!

Soendag 12novNu ar det slut paa lata dagar! Efter frukost med grot och en ragmacka med tysk pepparskinka o skaansk senap aakte vi till Hilton Fitness Center! Jag smaelte perfekt in i miljon med min roeda Puma…Hela hotellet aer en orgie i lyx, medan sjaelva gymet aer ganska normalt. Men det saknas givivis ingenting och jag hittade aeven en pilatesboll saa magmusklerna kan haallas i gaang. Cyklade, koerde lite styrketraening och avslutade med att gaa snabbt och småspringa paa lopbandet. En timme hoell jag igaang sedan en laang dusch daer alla mina nyinkopte flasker med geleer cremer och godsaker blev testade. Doftade som en caribisk coctail naer jag laemnade gymmet! Har aeven tillgaang til hotellets enorma pool och deras solsaengar , men jag vaentar med det till det underliga livet har lugnat sig igen.

Magen kurrade saa vi siktade in oss paa en dansk restaurang daer sambon och pappsen bestaellde in danska sildesmorrebrod och jag fick min efterlaengtade Thai Spicy noodel seafood sallad. Jag begaerde att faa den ”Tourist Spicy, not very hot” och aendaa fick jag torka snor och taarar genom hela maaltiden! Jag lovar att det blir inga kaninpluppar naer alla dessa chilibitar har passerat tarmsystemet. Vi snackar ”burnout”, och jag taenker plassera brandslockningsapparaten vid toan imorrn!Efter lunchen valde jag en timmes fotmassage, och man blir ju taarogd av lycka over hur gott man mar av att bli sa ompysslad! Hem foer en liten siesta i luftkonditioneringen.