«

»

Maj 04

Ugg adirondack rea

Min tråd, Lillians Dagbok, på Forumet har varit en guldgruva för mig. Där har jag hämtat energi och motivation när kroppen o vågen inte vill samsas. Tänk om jag kunde bjuda er alla på ett jättekalas med fjunlätta kalorifria läckerheter, och sprudlande fettförbrännande champagne? Vilken fest!Drömmen var att avsluta bloggandet i en pampig New York Marathon stil, med flaggan i topp och målvikten i box, men så blir det tyvärr inte. Jag har justerat målvikten till 65 kilo och dit är det 4 förargliga, envisa kilon kvar?

Men jag har kommit ner på sextiotalet på vågen, och det är jag stolt över! Jag har fått ett nytt liv, 35 kilo lättare o lyckligare, och det skall jag förvalta väl. Se det som ett löfte. Min dryga timma varje kväll med Dagboken vid hemmadatorn skall nu användas till andra kreativa sysslor. Inspirerad av duktiga VK kompisen ”Våryras” vackra smyckekreationer, som ni inte får missa på www.mawi.nu, vill jag hitta en hobby som håller fingrar o hjärna sysselsatt under kvällstimmarna. Sambon skall inte behöva känna sig bortprioriterad och mitt VK liv kan normaliseras, men med hög fokus på motion, kalorikoll och livskvalitet. I detta, näst sista kapitel i Lillians Dagbok, får ni slippa läsa om gröt, grönsakssoppa, mellanmål och andra vedermödor. (har knaprat i mig varenda tillåtna kalori.)Jag har burit omkring på lite ångest, som inför avsked av en god vän, och jag har inte tidigare fått mig till att tala om att vi närmar oss slutet på bloggen.

Visst kommer jag sakna rampljuset lite, men mitt medlemskap sträcker sig ett helt år framöver. Och när vardagen blir tuff och vågen besvärlig vet jag vart jag ska vända mig för att hitta behövligt stöd! Det känns tryggt!I morgon skall ni få höra vilket roligt brev som ligger hemma på mitt köksbord?