«

»

Maj 08

Ugg a roma

I veckan avslutades den uppmärksammade rättegången mot gärningsmannen Brock Turner, 20. I rättssalen hyllade brottsoffret Carl-Fredrik och Peter som hjältar. Viktigast av allt, tack till de två män som räddade mig, som jag ännu inte har träffat. Jag har ritat två cyklar som jag har tejpat fast ovanför min säng för att påminna mig själv om att det finns hjältar i den här historien. Att vi ser efter varandra. Att få känna de här människorna, att få känna deras beskydd och kärlek, är något som jag aldrig kommer att glömma, sa kvinnan inför domaren.

Utöver det har hon låtit sajten Buzzfeed publicera hela sin känslosamma redogörelse för händelsen – där hon flera gånger berättar om sina svenska skyddsänglar. Vi har inte träffat henne efter händelsen, men jag såg det häromdagen och det var väldigt starkt. Självklart är det en stor glädje att man kunde hjälpa henne, säger Carl-Fredrik.GÖTEBORG. Frölunda står med ena foten i semifinal – och Lukas Bengtsson, 21, är på väg tillbaka efter sin knäskada.Men till nästa säsong är backstjärnan förlorad.Enligt Sportbladet är Bengtsson på väg till NHL.

Lukas Bengtsson närmar sig comeback efter att haopererat knät för en månad sedan.Mycket talar för att 21-åringen, som är en av Frölundas offensivt bästa backar, är tillbaka i spel redan på skärtorsdagen.Men mitt i Frölundas jakt på en semifinalplats uppgerSportbladet att Bengtsson lämnar SHL efter säsongen.”För samtal med NHL-klubbar”Enligt tidningen ska backen, som har kontrakt med Frölunda över nästa säsong, pröva lyckan i Nordamerika.