«

»

Nov 14

ebay Ugg

I juni väntar Frankrike hemma. Ola Toivonens fenomenala 2–1-mål kröner en heroisk och taktiskt lysande insats. Landslaget dränks i kärlek och uppskattning – och plötsligt finns en realistisk chans att nå VM.Det var en sådan där kväll då man inte ville gå och lägga sig, en dag man inte ville skulle ta slut, säger Andersson.Den första riktiga motgången kommer i Sofia. Trött efter magsjuka är landslaget defensivt svajigt och förlorar (2–3). Där försvinner chansen att vinna gruppen. Klara 4–0 mot Vitryssland följs av urladdningen mot Luxemburg – 8–0 inför rekordpublik på Friends.Endast en storförlust i Amsterdam kan äventyra playoffplatsen bakom Frankrike.ebay Ugg Landslaget spelar uselt, men det får inga konsekvenser.

Lottningen till playoff ger Italien, svårast tänkbara motstånd, en nation Sverige inte slagit på nästan 20 år. Jakob Johansson, en av flera som lyft sig under Andersson, skickar in segermålet på Friends via ett italienskt ben.Vi har pratat mycket om mod, att ge oss själva chansen, stå för något som lag och med några undantag har vi gjort det under kvalet och det gjorde vi i dag igen, men vi är bara halvvägs, det är viktigt att poängtera, säger Andersson.Förbundskaptenens budskap inför upplösningen på San Siro: Sverige ska spela sig till VM, inte gneta sig dit.Grunden för mig är att man inte får fega. Vi måste våga och visa det modet vi har haft i de allra flesta matcherna.ebay Ugg Det är nyckeln i fotboll. Så att man inte blir passiv och bevakande och ängslig, för då ger man bort initiativet. Innebär det att vi får springa mycket så får vi göra det.

ebay Ugg Det har gått snabbt på sistone för Little Jinder. För ett par år sedan provade hon att skriva på svenska efter en fullängdsdebut, ”Break up”, på engelska. Första försöket, låten ”Shh”, gav blodad tand och förra sommaren small det till med hiten ”Vita bergens klockor” där hon samarbetade med Rebecca & Fiona. I november i fjor kom den kritikerrosade plattan ”Little Jinder”, i våras prisades hon med en Grammis för årets pop och nyligen har hon synts i SVT:s dokumentärserie ”Krunegård och Jinder på turné”.Det har varit extremt intensivt. Hela det senaste året har gått jättefort. Samtidigt har det hänt så mycket att det känns som att det gått tio år utvecklingsmässigt, säger Josefine Jinder, alias Little Jinder.Parallellt med sommarens pågående turné, som tar henne och kompbandet till Landskronakarnevalen den 25 juli, arbetar hon med nästa album. Även det blir svenskspråkigt. Tanken är att släppa plattan redan i september. Den är så cool. Det finns ingenting som låter som den. Jag har blandat upp den elektroniska grund jag har med mycket liveinstrument. Jävligt cool produktion om jag får säga det själv, säger hon och skrattar.