«

»

Nov 02

är Ugg stora i storleken

Ett helt nytt kök för endast 1 500 kronor – är det ens möjligt?Ja, otroligt nog, Matilda Henricsson har lyckats med det magiska. Se före- och efterbilderna – man tror knappt att det är sant!Matilda Henricsson, 28, student, bor i en villa från 30-talet i Karlstad med sin man och deras tre barn. De flyttade dit för 1,5 år sedan och har allt sedan dess renoverat pö om pö, både Matilda och sambon är väldigt inredningsintresserade och har gjort det mesta själva. Det som är kvar är bland annat köket som Matilda retat sig på länge. En del av huset är påbyggnad från 70-talet och där ingår köket med sina fula träluckor med trähandtag.är Ugg stora i storleken Och taket som en gång var vitt har med tiden fått en helt annan färg… Fruktansvärt! säger Matilda. Ingenting är omgjort där sedan 70-talet.

Planen var att göra om hela köket och riva ut allt, men eftersom paret redan gjort så mycket renoveringar tillåter inte ekonomin det förrän om två år. Fast Matilda kunde inte vänta och stod inte ut med det ”fula” köket, så hon bestämde sig för att hitta en alternativ tills vidare-lösning, men det fick max kosta 2000 kronor. En utmaning som heter duga, och som ingen trodde att hon skulle klara. Men en spännande sådan. Vi funderade fram och tillbaka, är Ugg stora i storleken säger Matilda. Jag har alltid velat testa grått så jag bestämde mig för att gå på det. Då skulle vi heller inte behöva måla om taket eftersom det mot det gråa skulle se vitt ut igen.

Grå målarfärgen kostade endast 130 kronor Sagt och gjort. Matilda började med att åka till Rusta och köpte grå målarfärg till väggar och köksluckor. Sedan hade hon lite mer grå färg i annan nyans hemma, så hon mixade dem och fick exakt den gråa färg hon ville ha. Färgen som var på extrapris gick på sammanlagt endast 130 kronor. Efter att ha tagit ned och slipat och spacklat alla luckor målade vi dem och stammarna ända upp till taket så det skulle se platsbyggt ut. är Ugg stora i storleken Vi tog även bort handtagen och satte dit nya knoppar från Ikea.