«

»

Aug 11

äkta Ugg australia

Glöm spetsiga stiletter, nu ska det vara rejält, bekvämt och faktiskt för ovanligthetens skull riktigt fotvänligt. Nu är perioden då vi tvingades klämma ihop tårna i smala skor äntligen över. Vinterns skomode med runda tår är retrochict och damigt sofistikerat – men akta dig för Mimmi Pigg-runda tår (det blir bara klumpigt). För dig som är ovan vid rund tå finns det många mellanting i butikerna. äkta Ugg australia Men lita på att du nästa höst kommer att ha lagt spetsiga boots långt bakom dig.Preppy, brittiskt och propert är ledord i vinterns mode, vilket inte minst syns på trender som knytblusen och tweeddräkten. Traditionella tråkmärken som Mulberry, Pringle och Burberry har fått en makeover och gjort tung comeback. Har du en av Burberrys klassiska hängandes i garderoben är det alltså läge att ta fram den nu. Och gör som Gwyneth, knyt åt hårt för att markera midjan ordentligt.
Fixar filmstjärnestilen på tre sekunder, inte bara på sommaren. Alla Hollywoodkändisar vet att solglasögon är lika coolt året runt. Stora, svarta och mörka ska de vara. Gärna i Jackie O-modell. En sak bara: inomhus ska de av. Direkt.Pälsiga detaljer är lika snyggt som praktiskt i vinterkylan.äkta Ugg australia  En vintagepäls, fyndad i second hand-affär eller på vinden, är supercoolt över festklänningen eller med jeans till vardags. Annars funkar en pälskrage på kappan, en kant på skinnhandskarna eller varför inte på stövlarna? Päls är så lyxigt att det inte blir passé på ett bra tag.Se upp för dåliga köp. Här är fem saker som kommer hänga kvar hela julrean i genom, eftersom alla har tröttnat vid det laget: Ponchon Det började som en trend men blev snart en invasion. Fall inte för ponchotrycket! Tantkjolen Ingenting som slutar på vaden har varit snyggt, någonsin.
Spetsiga boots Kan inte alla bara släppa taget om de spetsiga och vara glada över att den nya given är rund, bekväm tå? Uggs Ugg-ly, okej? Och helt omöjligt i slaskigt väder. äkta Ugg australia Nu får det faktiskt räcka. Leopardtrenden Angelina Jolie är snygg i allt. Till och med djurfläckar. Trots att jag sovit mina sju timmar vaknade jag med huvudet fullt av gröt (havre-?).Klev ur sängen som en robot och gick emot varenda dörrpost och stol jag kunde hitta på väg till badrummet. Fick en glimt av en otäck Alien i badrumsspegeln som tydligen somnat med fuktigt hår. Värsta finska hårdrocks-mohikan! Satt och funderade på toan hur jag skulle lyckas resa mig för att komma i stavpromenadkläderna, och hur jag skulle kunna lyfta armarna för att vattenkamma kalufsen.