«

»

Aug 04

a Ugg entrega no brasil

Han som tränar mig heter Romeo och första gången jag gick in på en lektion sa jag: ”Okej, kör. Om inte det här funkar så skiter vi i det.” Jag ville inte att han skulle mesa ur! Att gå upp klockan tre på natten för att jobba och efter det gå och köra boot camp kräver lite vilja och då vill jag inte att det ska vara mesigt.Jag orkar inte lägga tre timmar i veckan på stenhård träning om det inte ger resultat!Tilde har varvat sina boot camp-perioder med hårda PT-pass med samma instruktör.Man kan säga att min PT kör skiten ur mig helt enkelt! Han har band som jag får springa fram och tillbaka mellan medan han håller emot, a Ugg entrega no brasil hemska saker! Jag har haft lock för öronen och jag har tränat så att jag har kräkts, säger hon och skrattar.

Ja! Jag tränar ju för att få resultat.Vilka resultat är det du vill ha? a Ugg entrega no brasil Jag gör ju inte situps bara för nöjes skull. Tränar jag så vill jag ju att det ska synas att jag får muskler och det fick jag efter boot campen, jag fick till och med rutor på magen!I början kunde jag stå i plankan i kanske en och en halv minut innan jag rasade ihop och sista veckan kunde jag stå i kanske tre minuter samtidigt som jag var i rörelse. Jag vill ha mätbara resultat. Jag vill både se och känna att jag blir starkare. Jag är 41 och för att motverka tyngdkraften som börjar sätta in behöver man muskler.

a Ugg entrega no brasil Tilde är också väldigt förtjust i bikramyoga, den hetare varianten av yoga. Passen utförs i 40-gradig värme.Det är en lite mer harmonisk träningsform men också väldigt bra för både styrka och flås, plus att man får den härliga värmen. Det är varmt och skönt och jag älskar att svettas. Jag funderar på att börja med det igen efter jul, det är ju extra skönt nu när det är kallt.Tränar du helst i grupp? Jag är väldigt introvert när jag tränar så det spelar ingen roll. Ett bra pass är ett bra pass och då spelar det ingen roll om det är andra människor där eller inte. Jag tycker väldigt mycket om att träna tillsammans med min man däremot. Vi brukar köra cross fit och peppa varandra. Men jag gillar ju att göra allting ihop med min man, säger Tilde och ler.